Şimdi Ara

Köye giderken götürülmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
15.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlarımızın da yararlanabileceği bir konu açmak istedim ve bu konuyu açtım :) Yaz geliyor,bazı arkadaşlar memleketine gidiyor,bazıları çalışmaya başlıyor.Ben memlekete gideceklerdenim.Çalışacaklara da kolay gelsin.Konuya gelicek olursak sorum bizim köyümüz bildiğiniz köy :) Yozgat'da ve dağlık bir alan.1 ay kalacağım sizce yanıma neler almalıyım(Kahve,çay,et v.b.) ? Geceleri boş ve sessiz oluyor yani sabaha kadar oturabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler

• Yukarı
  • Yıl 2011 hala köye mi gidiyorsun?

Şaka tabii 1 ay nasıl dayanacaksın ki. Ben olsam max 15 gün.

Yanıma ipod touch, laptop ve vınn internet gibi birşey alırdım, kitap, dergi vs okunacak şeyler de olabilir.

Sen yiyecek demişsin yan, kahve olur dondurulmuş gıdalar olur (nugget,köfte,şnitzel gibi) onlardan alırsın.
  • Ben senin yerinde olsam bol bol okumak için mecmua alırdım, örneğin Uykusuz, Penguen vs. ciltleri alabilirsin, ayrıca hep okumak isteyip de vaktinin olmadığı kitapları da alıp okuyabilirsin, tabi ek olarak bana sorarsan çantanda bir tetris konsolu ve bir kaç yedek pil bulundurmanın da faydası var.

Eğer yiyecek içecek konusunda dersen, köyde bulunmadığı için ben çikolata alırdım yanıma genelde, köyde olmuyor çünkü ve ben şeker delisiyim.
  • kardeşim köye gidiyormuşsun dağ taş gez ipod laptop falan ne yapacaksın arabanız varsa arabayla imkanın oldugu kadar daga cık ordanda yürüyerek gez
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Yıl 2011 hala köye mi gidiyorsun?

Şaka tabii 1 ay nasıl dayanacaksın ki. Ben olsam max 15 gün.

Yanıma ipod touch, laptop ve vınn internet gibi birşey alırdım, kitap, dergi vs okunacak şeyler de olabilir.

Sen yiyecek demişsin yan, kahve olur dondurulmuş gıdalar olur (nugget,köfte,şnitzel gibi) onlardan alırsın.

asosyalden biri daha..

alın bunu dışarı..

bizim memleketimizde hemen yakında karagöl yaylası var.. hatta yayla evimiz var.. yazında 1 ay falan orda kalıyoruz.. yanımıza hiçbirşey almıyoruz.. laptop var iken bile.. sadece kitaplar,bol bol etler, eşofmenler, tabi en önemlisi arabamızı alıyoruz.. süper oluyor.. havalar çok temiz oluyor..

@berke1235

istediğinize göre hareket edebilirsin.. fotoğraf makinesi, atv motoru olsa iyi olur.. inanın süper geçecek.. tabi yiyeceklere lazım olacak..

• Köye giderken bari lap top falan almayın yanınıza, asosyallik tavan olmuş iyice
  • Laptop felan almıyorum zaten birtek xbox 360 Sabahları aşırı sıcak olduğundan dışarıya çıkılmıyor genellikle o yüzden (: Onun dışında bol bol mangallık et lazım o zaman
  • çakı alın fotoğraf
    makinesi alın
    el feneri alın

akıcı sürükleyici kitaplar alın

birde ufak bi müzik çalar alın mangalı yaktığında o dağlara bakarken bir yandanda yavuz bingölü açın ohhhh

bunların hepsini bu pazardan itibaren yapacağım
  • 2 hafta kaldim koyde ve dedem hastalandigindan geri dondum.Orda da bazen sikiliyordum ancak donunce en zevk aldigim anin koydeki en sikildigim andan daha sikici oldugunu fark ettim.1 hafta sonra falan tekrar gidecegim ama bisiklet suresim geliyor surekli orada nasil goturebilirim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köye giderken 50 filmlik bir arşiv yapar leptobu alır giderim en az 15 gün kalırız kimi yerde internet oluyor kimi yerde olmuyor leptop saolsın film, oyun falan idare ediyorum.
  • çadır, uyku tulumu, outdoor ayakkabı sinek ilacı vucut ıcın , dağ bisikleti , buff , go pro , çakı
    hayırlı yolculuklar
  • Telefon, şarjı - yedek pil. Laptop - vodem (vın vs.) bisiklet, çadır, çakmak, yiyeceği bulursun herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

2 hafta kaldim koyde ve dedem hastalandigindan geri dondum.Orda da bazen sikiliyordum ancak donunce en zevk aldigim anin koydeki en sikildigim andan daha sikici oldugunu fark ettim.1 hafta sonra falan tekrar gidecegim ama bisiklet suresim geliyor surekli orada nasil goturebilirim acaba

Ne diyeceğimi biliyosun

•  Köye giderken götürülmesi gerekenler
  • perşembe büyük ihtimal bizde gideceğiz abim askerden gelecek aile yemeğimiz var köydeki evde gitmişkende 3- 4 gün kalırız valla içimde gitme hissi var bu sene sağlam bi temiz hava çekerim yanıma telefonu mu alsam yeter kulaklığımda varsa benden iyisi yok oralarda
  • quote:

2 hafta kaldim koyde ve dedem hastalandigindan geri dondum.Orda da bazen sikiliyordum ancak donunce en zevk aldigim anin koydeki en sikildigim andan daha sikici oldugunu fark ettim.1 hafta sonra falan tekrar gidecegim ama bisiklet suresim geliyor surekli orada nasil goturebilirim acaba

Sikiliyordum mu?

• izmiremi gidiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşeye Tamam Diyen Adam

quote:

Sikiliyordum mu?

Oooo super espri manyakkkkkkk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herşeye Tamam Diyen Adam

quote:

Sikiliyordum mu?

Oooo super espri manyakkkkkkk

Sadece Uyari! Yanlis anlasilmasi muhtemel bir cümle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.