Şimdi Ara

KOYSEPETE.COM GÜVENİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark larım acil cevaplarınıza ihtiyacım var .bi ürün sipariş etcem ama bu site güvenilirmi. başka site önermeyin ltf en ucuz burda :) yorumlarınıza göre hemen sipariş etcem ACİL

• Ben Philips 190x6fb monitörümü ordan aldım...Her hangi bir sorun yaşamadım...Yaklaşık 50 YTL daha ucuzdu...
  • KOYSEPETE.com sanki bana biraz imalı bir site ismi gibi geldi

• StranGe_PassenGer
    cvp için saolasın .bide şu linke bakarmısınız .ben telefon işlerinden anlamam pek bu ürün grey denilenmi.deil derseniz hemen vereim siparişi şimdiden tşkler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper101

StranGe_PassenGer
    cvp için saolasın .bide şu linke bakarmısınız .ben telefon işlerinden anlamam pek bu ürün grey denilenmi.deil derseniz hemen vereim siparişi şimdiden tşkler ?

VAlla mesajının her tarafına tıkladım link bulamadım.

"şuı link" dediğin nerede?
  • reklam yapma amaçlı topic...fake açmış topiği...

ben de reklam yapayım...en güvenilir...hepsiburada.com
  • ismi faul
    alışveriş yapmam, yapana da gıcık giderim
  • reklam yapma amaçlı olsam güvenilir site derim .güvenilirmi bi yamugu varmı die sormam .yazdıgın cevap sana mantıklı geldiyse komiksin carlo
  • quote:

reklam yapma amaçlı olsam güvenilir site derim .güvenilirmi bi yamugu varmı die sormam .yazdıgın cevap sana mantıklı geldiyse komiksin carlo

hepsiburada.com daha iyi site değil mi ordan alsana alcağını
  • kusura bakmayın ya linki vermei unutmuşum prd .cevabını verin sonra silinsin gerekiosa topic reklam yapıomuşum
  • http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47933 hepsi burada 200 milyon daha pahalı abi ya
  • quote:

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47933 hepsi burada 200 milyon daha pahalı abi ya

ya tamam koy sepetine gitsin olm çok önemli sanırım senin içim koy sepetine gitsin
  • grey oldugunda garanti için uğraşırsın die duydumda .bu ürün greymi diorum işte yoksa koycam sepetime
  • Ben kulaklık almıştım, herhangi bir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.