Bildirim
KÖYÜ 10 A BASTIM SAVUNMA FUL 1 OKCU KULEM HARIC ERKENMI SIZCE ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bence çok erken olmuş , herolarin ve duvarlarin düşük. Herolar min 20 , duvarlarıda min 8 yapmadan geçme derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 26 Mayıs 2015; 16:51:43 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Chaveez biraz tribüne oynayıp 8 yap demiş ama min 9 %35ini 10 yapmadan geçmemen gerekir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof
Chaveez biraz tribüne oynayıp 8 yap demiş ama min 9 %35ini 10 yapmadan geçmemen gerekir
Hocam arkadaş duvar kasmayi pek sevmiyordur diye dedim , yoksa bende min9 taraftariyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok sığ bakmışsın ben kaç kere 40 seviye okçu kraliçenin duvara takıldığı için az kupa kaybettiğim veya hiç kupa kaybetmediğim oluyor -
Heroların level düşük duvarların düşük çok büyük hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarTenLee -- 5 Haziran 2015; 0:13:06 > -
Diğer arkadaşlara katılıyorum, çok acele etmişsin. -
125 levelim daha gecen hafta kb10 bastim
DuvarI 2 zıplama ile aşabilirler diyen arkadaşlar neden şunu düşünmüyor ; duvar kötüyse zıplama yerine adam 2 tane ekstra büyü yapıp duvar kırıcı kullanır ve 3 yıldız vermek hiç hoşunuza gitmez oyunu bırakırsınız.
Duvar ustasıdır kendileri her türlü boya badana işlerini itinayla yapar :) (10 seviye full duvar olduğundan espri amaçlı söyledim ) Kesinlikle katılıyorum duvarları geliştirmek çok zor lakin faydasıda bir o kadar güzel. Duvarlara takılı kalan kraliçeler, golemler gayet hoşunuza gidecek Tabi saldırırken değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X