Şimdi Ara

KÖYÜ 10 A BASTIM SAVUNMA FUL 1 OKCU KULEM HARIC ERKENMI SIZCE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ? Sizce erkenmi 10 için Bu arada golem 4 binici 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• ertu2332 kullanıcısına yanıt
    Dostum bence çok erken olmuş , herolarin ve duvarlarin düşük. Herolar min 20 , duvarlarıda min 8 yapmadan geçme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 26 Mayıs 2015; 16:51:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez biraz tribüne oynayıp 8 yap demiş ama min 9 %35ini 10 yapmadan geçmemen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

? Sizce erkenmi 10 için Bu arada golem 4 binici 5

ben senin köyün 2 kat daha kötü bir köyle geçmiştim 10 a duvarlarım 6 teslalar 2 lvl falandı, şu an köyüm ful, duvarlar 7 ile 8- 9 (50 duvar civarı) karışık ve görüyorum ki oyundaki en ticari amaçlı şeyin duvar olduğunu görüyorum sırf elimde arttığı için duvara yatırıyorum. Duvar zaten balon ve tazı ile isterse 11 olsun hiç fark etmiyor. Her türlü aşılıyor. Balonla aşılmasa bile 5 golem çift zıplama ile duvarın etkisi zaten yok ediliyor karadanda ( türkiye ilk 100 ün saldırıları %70 böyle)

Bu oyundaki her şey, hero ve savunma üzerine kurulu, heroların felaket kötü, en azından 15 olmadan geçmemen gerekirdi. Duvarlarıda en azından fırsatın varken 8 yapman işine gelirdi, daha şık dururdu. 7 duvarlar görüntü olarak kötü yoksa 7 olsa da 8 de olsa aynı . 2 kırıcı ile yıkılıyor.

Oyun firması zaten voleyi duvarlardan kırıyor, köyü fullemek duvarları tüm köy savunmasının 2 katı kadar taş alıp, basman lazım. Yani demem, 750 milyona savunmayı komple bitiriyorsan oyunda 1.5 milyarda duvara veriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Mayıs 2015; 14:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Chaveez biraz tribüne oynayıp 8 yap demiş ama min 9 %35ini 10 yapmadan geçmemen gerekir

Hocam arkadaş duvar kasmayi pek sevmiyordur diye dedim , yoksa bende min9 taraftariyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sığ bakmışsın ben kaç kere 40 seviye okçu kraliçenin duvara takıldığı için az kupa kaybettiğim veya hiç kupa kaybetmediğim oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heroların level düşük duvarların düşük çok büyük hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarTenLee -- 5 Haziran 2015; 0:13:06 >
  • Diğer arkadaşlara katılıyorum, çok acele etmişsin.
  • 125 levelim daha gecen hafta kb10 bastim

• DuvarI 2 zıplama ile aşabilirler diyen arkadaşlar neden şunu düşünmüyor ; duvar kötüyse zıplama yerine adam 2 tane ekstra büyü yapıp duvar kırıcı kullanır ve 3 yıldız vermek hiç hoşunuza gitmez oyunu bırakırsınız.

• Duvar ustasıdır kendileri her türlü boya badana işlerini itinayla yapar :) (10 seviye full duvar olduğundan espri amaçlı söyledim ) Kesinlikle katılıyorum duvarları geliştirmek çok zor lakin faydasıda bir o kadar güzel. Duvarlara takılı kalan kraliçeler, golemler gayet hoşunuza gidecek Tabi saldırırken değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.