Bildirim
Köyüm nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Köyün güzel -
-
ana binaya göre köy sağlam gözüküyor 5 işçiye bakarsak oyuna yatırım da yapmışsın -
Koyun bence epey guzel th ye gore ama madenleri fulle artik ve o iscileri neden oraya koydun anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madenleri fulle 8. Seviye de altın daha çok lazım olacak günlük 432.000 civarında geliyor hiç yok sayılmaz onun dışında dh 7 ye göre başarılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeryus07 -- 23 Mayıs 2014; 18:13:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
madenlere başladım, th yide bastım artık. Madenler o bitene kadar fullenmiş olucak -
quote:
Orijinalden alıntı: foz54
ana binaya göre köy sağlam gözüküyor 5 işçiye bakarsak oyuna yatırım da yapmışsın
Biraz yaptım hocam malesef başka türlü gelişmek zor oluyordu -
şöyle bişey denemeni öneririm ring dev bombaların yeride iyi
http://clashofclansbuilder.com/plan/430330
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 24 Mayıs 2014; 16:11:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X