Bildirim
Köyüm Nasıl (Elbette SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha yolun başındasın gelişmelisin asker levellerine ve kışla levelini kasmaya bak.Ek olarak kara iksire geçmelisin biran önce. -
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam
Daha yolun başındasın gelişmelisin asker levellerine ve kışla levelini kasmaya bak.Ek olarak kara iksire geçmelisin biran önce.
Hocam duvarlar dahil bütün yükseltmeleri tamamlamadan köy binasını geliştirmek istemiyorum pek açıkcası o yüzden kara iksire bu aralar geçemeyeceğim sizce doğru mu yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam
Daha yolun başındasın gelişmelisin asker levellerine ve kışla levelini kasmaya bak.Ek olarak kara iksire geçmelisin biran önce.
Hocam duvarlar dahil bütün yükseltmeleri tamamlamadan köy binasını geliştirmek istemiyorum pek açıkcası o yüzden kara iksire bu aralar geçemeyeceğim sizce doğru mu yapıyorum
Çok doğru dostum gelişmeler bitmeden köy binasını geliştirme bırak yavaş geliş ama sağlam geliş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X