Bildirim
Köyüm nasıl [SSLİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up -
Köy dizilimini çok aşağı doğru ince uzun şekilde yapmışsın bence hocam. Benim düşünceme göre köy çok rahat yıkılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lila Pause
Köy dizilimini çok aşağı doğru ince uzun şekilde yapmışsın bence hocam. Benim düşünceme göre köy çok rahat yıkılabilir.
önerin var mı peki kupayı 1250 ye kasıyorum kupa kaybetmemem lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: SagMyPants
quote:
Köy dizilimini çok aşağı doğru ince uzun şekilde yapmışsın bence hocam. Benim düşünceme göre köy çok rahat yıkılabilir.
önerin var mı peki kupayı 1250 ye kasıyorum kupa kaybetmemem lazım
Hocam google görsellerden yada coc ile iligli sitelerden beğendiğin bi dizilimi uygulayabilirsin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SagMyPants
quote:
önerin var mı peki kupayı 1250 ye kasıyorum kupa kaybetmemem lazım
Hocam google görsellerden yada coc ile iligli sitelerden beğendiğin bi dizilimi uygulayabilirsin.
teşekkürler,sizin önerdiğiniz bir düzen daha iyi olurdu ama,ben araştırırım.tekrar teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X