Arkadaşlar kozaa hissemizi artık burdan konuşalım cepten girmekte kolay
Pisooo başkan ceptende kolay giriliyor
İpman burda mı sın ? Ben rxs sun ;)
ersin akbasE
kullanıcısına yanıt
Evet hocam hoşgeldin bundan sonra burdayım :)) pisoo ve bir kaç kişide burda
Şimdilik tarayıcan yazıyorum.ama app ten daha keşfedemedim olayı nasıl burayı bulacam diye.ne yapmalıyım app ten yazmak için ?
Tamam hallettim app olayını ;)
ersin akbasE
kullanıcısına yanıt
Donanım haber yazıp indirebilirsin
Beyler sağ üst köşede kal işareti var oraya basıp konuya üye oluyorsun sonra uygulamadan girdiğinizde direk kozaa alanı açlıyor çok basit aslında
Yarın ne olur ki borsa 🤷♂️
Selam arkadaşlar ben geldim 😁
pisooP
kullanıcısına yanıt
Hoş geldin 🙋🏼♂️
Hayırlı olsun. İpman başlan en iyis en güzeli ilerleyen zamanlarda belki Telegram grubu kurarsın. Zaman geçmeden üst üste mesaj atmıyor burası da bak bu da güsel 😁
ersin akbasE
kullanıcısına yanıt
Hoş bulduk kardeşim. 😊
Kozaazedeler niye sesiniz çıkmıyor ki 🤔
18-22 Mart tarihleri arası Kozaa da 23.000.000₺ para girişi Kozal da 6.650.000₺ para çıkışı İpek’e 3.000.000₺ para çıkışı olmuş İpman başkan kozaa takaslar Ne durumda müsait olunca paylaşır mısın lütfen 🙏
pisooP
kullanıcısına yanıt
Beyler az olsun öz olsun takasları ptesi görebiliriz en sağlıklısı ayrıca apple storadan uygulamayı indiriince güzel oluyor diğer taraftan daha iyi foto vs herşey paylaşabiliriyorsun
Diğer tarafta görüntü olarak hiç bişey atamıyordum burası güzel en azından şikayet edebiliyorsun küfür vs olmaz kafamız rahat olur
serkany2S
kullanıcısına yanıt
Başkan indirdim favorilere ekledim yazan olursa hemen uyarı geliyor. Çok güsel bence :)
Yavaş yavaş milleti buraya çekeriz. Ordan şerefsizlere mağdur olmak çok zor.