Şimdi Ara

KPSS 2012 Önlisans/Ortaöğretim ---ANA KONU---(TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!..) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
11
Favori
30.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ais e şu anda benden başka bağlanamayan var mı
  • Arkadaşlar tercihleri yaptım listeledim yazdır ekranı geldi. Bitti mi tam olarak ? Site çok ağır işliyor, anlayamıyorum.
  • Evet hocam bitti, Hayırlı olsun.

Arkadaşlar sizlerin puanları kaç? Ben ilk defa girdim hazırlanmadım 73 puan aldım imkansız gibi gözüküyor.

Marmarada Makine müh. okuyorum çok alakasız yerler yazdım gelir mi sizce?

Bu arada İklimlendirme-soğutma mezunuyum ön lisanstan girdim.

KPSS 2012 Önlisans/Ortaöğretim ---ANA KONU---(TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!..)
  • quote:

BASIN DUYURUSU
    (29 Kasım 2012)

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına
    Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması (KPSS-2012/2) :
    Tercih Süresinin Tamamlanması

19 Kasım 2012 tarihinde başlayan KPSS-2012/2 tercih işlemleri, 28 Kasım 2012 tarihinde saat 23.59’da sona ermiştir.

KPSS-2012/2 yerleştirme işlemi için toplam 1.406.182 aday tercih yapmış bulunmaktadır.

Bazı basın yayın organlarında “sistemin çalışmadığına, bu nedenle adayların tercihlerini yapamadıklarına ilişkin yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Tercihlerin son günü olan 28.11.2012 tarihinde 418.902 aday, 27.11.2012 tarihinde ise sadece 150.394 aday tercih işlemi yapmıştır. Sistemde bir sorun oluşmamıştır. 10 gün süren tercih işleminde ilk 9 günde ortalama 100.000 aday tercihini yaparken, toplam tercih yapan adayların yaklaşık % 30’u, son günde tercihlerinin sisteme girişini yapmıştır.

Yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin iş takvimine bağlı yoğunluğu göz önünde bulundurularak en kısa sürede adayların ve ilgili kurumların bilgisine sunulacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Evet hocam bitti, Hayırlı olsun.

Arkadaşlar sizlerin puanları kaç? Ben ilk defa girdim hazırlanmadım 73 puan aldım imkansız gibi gözüküyor.

hocam çok ünitli olmayın puan baya düşük ama belki 2-3 atamalarda imkan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Evet hocam bitti, Hayırlı olsun.

hocam çok ünitli olmayın puan baya düşük ama belki 2-3 atamalarda imkan olabilir.

herkes için hayırlısı olsun..

• KPSS Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1339
  • yerleştırılemedım ya la ! ne yapabılırım sımdık ;

Belediyelere giremez mıyım
    katıplık sınavı yada ne bılım bı devlete kapağı nasıl atabılırım ... ?
  • Ve aonuç yine hüsran. Zaten 73 puanla imkansızdı. Atanabilmek için en az 85 puan almak gerekiyor. İyi bi yer içinde 90 kesin alınmalı. Nese atananlara hayırlı olsun, atanamayanlara geçmiş olsun.

En küçük ve en yüksek puanları görmek için:http://www.osym.gov.tr/belge/1-13839/kpss-20122-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilg-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 30 Kasım 2012; 17:14:11 >
  • herhangi bi yere atanabilen varmı ortaöğretim?
  • hiç kimse atanamamış
  • daha itiraz dilekçeleri kuruma ulaşmadı bile ne bu acele.
    o kadar mağdur var az bekle dava açılır korkusu tabi atanan dava aleyhine de olsa geri alınamaz...
    aman ne desek boş tuz kokmuşken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
  • Gecmis olsun arkadaslar.

Ben de Kocaeli uniye memur olarak atandim. Puanim 98'di siralamam da 6 idi.

Atanamayan arkadaslar, puaniniz cok dusuk olmadigi surece haziranda muhakkak bi yere girersiniz. Haziran atamalarinda kasim atamalarindan daha cok memur alinir, moralinizi bozmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Gecmis olsun arkadaslar.

Atanamayan arkadaslar, puaniniz cok dusuk olmadigi surece haziranda muhakkak bi yere girersiniz. Haziran atamalarinda kasim atamalarindan daha cok memur alinir, moralinizi bozmayin.

kaç sene çalıştın 98 nasıl bir puan :)
  • Lise Mezunuyum Bu Seneki Kpss Sınavını Kaçırdım Bir Dahaki Sınav Hangi Yılda Ypılcak Haberiniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultramak

Lise Mezunuyum Bu Seneki Kpss Sınavını Kaçırdım Bir Dahaki Sınav Hangi Yılda Ypılcak Haberiniz varmı ?

2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.

aynen bende.. üstelik tüm umudum da buydu..

quote:

Gecmis olsun arkadaslar.

hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.. görevinde şimdiden başarılar..

• quote:

Gecmis olsun arkadaslar.

olm onu ben tercıh yapmıstım senın yuzunden atanamadım sen keske baska bolumu yazsaydın ayıp ama ya hayırlı olsun
  • şu 100 alan babayiğidi gördünüzmü gençlik spor bakanlığı bilgisayar işletmeni vay baboo vay...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.