Şimdi Ara

KPSS 2014 Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sene 2 yillik bi bolume kayit oldum 1.sinifim yani 2014'de olacak onlisans KPSS'ye girebiliyor muyum ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Girebilirsin.

• bende bu sene açıktan 2 yıllığa yazıldım . sorum 2014 kpss ye önlisans girip 2015te mezun olunca o puanla tercih edebilir miyim ? yani herkes edersin diyor ama böyle yapan birisi var mı acaba?
  • Evet.2016 Temmuz Kpss'ye kadar 2014 puanınızı kullanabilirsiniz.
  • apacy144 A kullanıcısına yanıt
    öyle yapan biri var ben okul 1 sınıf bitmişken girdim önlisans olarak. ilk tercihi kaçırdım kasımda olanı 2 sınıftan dolayı fakat diğer 2 tercihe girdim tek tercihim kaldı şu an haziranda onu bekliyorum bence sen de böyle yap tabi iyi çalış.
  • Merhaba .. Ben forum sitesine yeni üye oldum.Kpss ye girmeyi düşünüyorum netten araştırdım fakat kafam daha çok karıştı . Kpss lise mezunları hangi derslerden sorumlu , hangi yayınevi kitabını almalıyım ? .. Kpss üzerine başka tavsiyeleri olan varsa paylaşmalarını rica ediyorum .. Şimdiden teşekkürler
  • ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANELERİ
    KPSS öğrencilerine Türkçe, Tarih, Anayasa, Matematik, Geometri, Coğrafya, Eğitim Bilimleri (Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik, Program Geliştirme, Öğrenme Psikolojisi, Gelişim Psikolojisi, Öğrenim İlkeleri ve Yöntemleri) branşlarına yönelik dersler verilmektedir. Bu gruptaki öğrencilerimize doküman olarak Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set (6 adet), Eğitim Bilimleri Soru Bankası, Eğitim Bilimleri Yaprak Test Çek Kopar, Eğitim Bilimleri Deneme (10 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Konu Anlatımlı Soru Bankası (5 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Soru Bankası, Genel Kültür Genel Yetenek Yaprak Test Çek Kopar, Genel Kültür Genel Yetenek Deneme (10 adet) verilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayakci32

öyle yapan biri var ben okul 1 sınıf bitmişken girdim önlisans olarak. ilk tercihi kaçırdım kasımda olanı 2 sınıftan dolayı fakat diğer 2 tercihe girdim tek tercihim kaldı şu an haziranda onu bekliyorum bence sen de böyle yap tabi iyi çalış.

peki hocam her sene kpss önlisanstan atama oluyor mu ? 2014 eylük kpssden sonra 2014 ün son aylarında atama olacak diyorlar . 2015 hazirandan sonra atama olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apacy144

quote:

Orijinalden alıntı: kayakci32

peki hocam her sene kpss önlisanstan atama oluyor mu ? 2014 eylük kpssden sonra 2014 ün son aylarında atama olacak diyorlar . 2015 hazirandan sonra atama olur mu ki?

2015 Haziran'dan sonra 2 tane daha atama olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.