Kpss çalışma sürecine yeni başladım. Türkçe Öğretmenliği okuyorum. Sınava girmeme iki yıl var ama şimdiden biraz başladım. Sınavla ilgili pek bilgim yok ve kaynakların kalitesini de tam bilmiyorum. Genellikle kaynak kitapları sorduğumda (soru bankası) Yargı, Benim Hocam, Yediiklim ve Pegem yayınları öneriliyor. Bunların dışında önerebileceğiniz ve "mutlaka çöz" dediğiniz soru bankaları nelerdir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KPSS Kaynak Önerileriyle Başarıya Ulaşın
KPSS'de yüksek puan almak istiyorsan, kaliteli ve kapsamlı kaynaklardan yararlanmak çok önemlidir. İşte KPSS'ye hazırlık sürecinde sana yardımcı olacak bazı kaynak önerileri:
KPSS Kitap Önerileri:
- Önlisans için:
- Önlisans KPSS Matematik Soru Bankası - Bilgehan Yayınları
- Önlisans KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür Soru Bankası - Pegem Akademi Yayınları
- Lisans için:
- KPSS Genel Yetenek Testi Konu Anlatımı ve Soru Bankası - Yargı Yayınevi
- KPSS Alan Bilgisi Testi Konu Anlatımı ve Soru Bankası - Epsilon Yayınları
Eğitim Bilimleri Kaynak Önerisi:
- KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımı ve Soru Bankası - Palme Yayınları
Yayın Önerileri:
- Yargı Yayınevi
- Pegem Akademi Yayınları
- Epsilon Yayınları
- Palme Yayınları
- Bilgehan Yayınları
Bu kaynaklar, KPSS müfredatını kapsamlı bir şekilde ele alır ve konuları anlaşılır bir şekilde anlatır. Soru bankaları ile pratiğini artırabilir, deneme sınavları ile de hazırlık seviyeni ölçebilirsin.
KPSS'de başarılı olmak için düzenli çalışma, doğru kaynaklar ve azim şarttır. Bu önerileri takip ederek hedeflerine daha kolay ulaşabilirsin.