Şimdi Ara

=== KPSS Ortaöğretim ANA KONU === (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sınava giren insan profilini görseniz böyle konuşmazdınız ben 2012 den beri giriyorum bu sınava ilk kez bu yılki kadar yığılma var özellikle de işçi ve orta yaşlı insanlar grubundan. Tekrar söylüyorum pc başından ahkam kesmek kolay önemli olan o an yapabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amon Goeth -- 23 Kasım 2016; 11:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amon Goeth kullanıcısına yanıt
    Doğrudur elbette girmediğim, görmediğim insan profilini iddia edecek değilim. Ama illa bir kesim de bu sınava önem vermiştir diye düşünüyorum. En azından öyle umuyorum. Herkes mi boş memlekette?

Ve ben de tekrar söylüyorum hayatımda hiçbir sınavda pc başında olduğumdan daha az rahat olmadım. Sınav stresi bilmiyorum. O yüzden bu dediğiniz etkilemiyor beni. Öss'de bile yarım saat kala sınavdan çıktım ben. O halimle ilk 45 bin arasına girdim. Kasmıyor ne yapayım zorla kendimi mi kasayım? Ve inanıyorum binlerce benim gibi kasmayan insan vardır. Her zaman olurlar. Bunun çalışmakla alakası yok kafada olan bir şey. İşte o kişiler bu rahatlıklarıyla en az çalışmayla en çok başarıyı yakalayacaklar.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama konu kpss ortaöğretim konusu senin bireysel beceri ve başarılarının konusu değil. Kendini ispatlamak istiyorsan girersin eğitim düzeyine göre bir kpss'ye o zaman tekrar konuşuruz.

Kpss de zekiler değil çalışanlar kazanır. Sizin dediğiniz rahat insanlar genelde zeki olup çalışmayanlar ve kpss de genelde hava alan onlar olur.

Hiç girmediğiniz çok belli sırf ego kasmak için burada çalışanlara hakaret edip kendinizi rahatlatıyorsunuz, yazık.

Fazla eziklik yapma. Anladık çalışan ama bir türlü yapamayan tarafsın. Senin onda birini çalışmadan senden daha iyi sonuçlar alan zeki insanlara karşı sağda solda ezikliğini belli etme. Hem kendin diyorsun sınav stresi yüzünden yanlış yapılıyor hem de rahat olan kazanamaz diyorsunuz.
    2007 öss ilk 45 bin içine girdim kasmadan diyorum. Kendini tatmin etme diyorsun. Neyin ezikliği bu. İki tane dağın nerede olduğunu, iki tane padişahı, iki tane orta okul Türkçe sorusu, iki tane orta okul seviyesi matematik sorusunu çözemeyen insanlar neyin tafrasını yapıyor o kısım da ayrıca irdelenmeli.

Genelde dünyanın her yerinde ofis çalışanları, belediye çalışanları, hastane hademeleri, itfaiye erleri sizin tabirinizle çalışanlardan, büyük işler başaran insanlar, sınavda deli gibi çalışan insanların amirleri, patronları oluyor.

Zeka çalışarak kazanılamayan bir şey. Örnekte görüldüğü gibi siz çok çok çalışsanız bile bu düzende yeriniz belli.

Başardıklarını neler yaşadıklarını bilmeden insanları yaftalamak ancak senin gibi bir ukalaya yakışır. Çok biliyorsan gireceksin sınava orada konuşacaksın. Çok şükür ben bu sınavda hedeflediğimi aldım sen ise klavyede kendini 2007 yılındaki başarılarınla tatmin et çünkü geçmişte yaşayan ezik bir ukalanın tekisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edd121

ort öğr hemşireyim 68.25 net var kime sorsam netler uçuk çevremde 75 üstü netim var diyor herkes ne olur acaba sıralama tahmin yürütebilen var mı ?

Çoğu sallıyor dikkate almayın :)
    Sınava girenlerinde çoğu 15 temmuz sonrası boşlukları görüp atladı.
    sizin puana göre puan 83 ortalama -3+3 diyebilirsiniz sapmaya göre
  • Sınav ne zaman aciklanacak?

• Havlayan köpekler genelde sınava girmeyen ego tatmini yapan aptal insanlar hocam çok takılmayın.
  • Sonuçlar ne zaman açıklanır.

• Genelde büyük sınavları cuma günlerinde açıklarlar bu kpss'e sınavına giren aday sayısı çok yüksek olduğu için geç açıklanması olası. Toparlayacak olursak öss sınavdan sonraki 12 - 20 gün arası sınav sonuçlarını açıklar.
  • GY 57 D 3 Y
    GK 35 D 25 Y

Memurluk icin atanma sansim var mi sizce ?

• Hocam 2001 kadro ile atanman zor düz lise mezunuysan. 15-20 kişi alıyorlar zaten
    Benim de
    GY 54D 5Y
    GK 55D 5Y

Anadolu lisesi mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amon Goeth -- 5 Aralık 2016; 8:38:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.