|
Kpss ortaöğretime öylesine girenler (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
98.75 net 93.39 puan 252 sıra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Aralık'ta okulda sınav olacak. O biraz zorlayacak :D
-
boğaziçi hazırlığını nasıl geçtin -
Geçmedim hazırlıktayım
-
Ehliyetim var :)
Yok mu arttıran +++
zaten düşündüm de boğaziçi hazırlığı geçebilecek olsan dilden de derece yapmıştın
hazırlık nasıl gidiyor zorlanıyor musun -
Sizin nasıl?
Hazırlık dersleri zorlamıyor. P4'te zaten pek konu yok. Okuma yazma dinleme etkinlikleri yapıyoruz sadece. Başka işlerin yoğunluğu bazen zorlayabiliyor. İlgilendiğim çok şeyin olması bazen sinir bozucu olabiliyor hepsine yeteri kadar vakit ayıramıyorum.
-
mesela hocam şimdiden Calculus falan kasıyor musunuz yoksa yazılımda/genel kültürde falan kendinizi geliştiriyorsunuz?
-
Calculus kitabını aldım ama henüz başlamadım. Asıl eksiğini hissettiğim alan olan lineer cebir başladım. Bilmediğim için çok keyifli ve gizemli geliyor.
Ama bir şeye saplanıp kalmıyorum. Bir hafta yazılım ağırlıklı gidiyorum bir hafta İngilizce ağırlıklı, birkaç gün tasarım yapıyorum vs. Çok şükür iyi gidiyor yani
*Calculus ve Lineer Cebir'e ders gözüyle bakmadığımı ekleyeyim. Ders konusu olduğu için erkenden öğreneyim demedim yani :D
Kişisel olarak farklı alanlarda lineer cebirin eksikliğini hissediyorum olay bu. Lise başında da türev integral gibi kavramları animasyon yazılımı vasıtasıyla tanımıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 25 Aralık 2020; 14:14:24 > -
11.sınıfın sonunda LTİ başlamak ne kadar mantıklı hocam sizce? -
Sınava girmediniz veya yanıt alanınız boş.
ÖSYM'ye bağışımız kabul olmuş.
-
Bence isteğe bağlı. Matematiğe düşkün olan birisi için 10 ve 11'de eksik yoksa başlamak doğru olur bana kalırsa
-
Ya hocam karar değiştirmiştiniz siz biliyorum keşke gireydiniz ya ;) -
Hocam İstanbul Üniversitesi YDYO'ya verdiler. Ufacık ve eski sınıfları var üstelik o gün berbat bir yağmur yağıyordu. Değecek hiçbir şey yoktu :/
-
3 yıldır türkçe çözmeyince türkçeden biraz fazla çıktı
genel yetenek: 52d 5y
genel kültür: 49d 7y
sıralama 350lerde
3 yıl geçmesine rağmen idare eder bir sonuç
-
O genel kültür ne ya hocam MaşAllah diyim onlar nasıl aklınızda kalmış ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6Calculus kitabını aldım ama henüz başlamadım. Asıl eksiğini hissettiğim alan olan lineer cebir başladım. Bilmediğim için çok keyifli ve gizemli geliyor.
Ama bir şeye saplanıp kalmıyorum. Bir hafta yazılım ağırlıklı gidiyorum bir hafta İngilizce ağırlıklı, birkaç gün tasarım yapıyorum vs. Çok şükür iyi gidiyor yani
*Calculus ve Lineer Cebir'e ders gözüyle bakmadığımı ekleyeyim. Ders konusu olduğu için erkenden öğreneyim demedim yani :D
Kişisel olarak farklı alanlarda lineer cebirin eksikliğini hissediyorum olay bu. Lise başında da türev integral gibi kavramları animasyon yazılımı vasıtasıyla tanımıştım
Boun ceng mi okuyorsunuz, o dereceyle koç bilkent vs. Vakıf seçip aynı kalite çok daha fazla maddi getiri elde etmeyi neden seçmediniz ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X