< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (42. sayfa)
-
-
Yanlış bir işlem yapmadıktan sonra güncelleme dosyası cihazı brick etmez.
Burada göründüğü kadarı ile dosya hatalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: o.yalbuzarkadaşlar bu cihazı beelink king pro ile kıyaslarmısınız
Magicsee N6 Plus Full Android 9 TV Box
Hernekadar N6 Plus ta DDR4 ram olsa da KING in kalitesine ulaşamaz.
WIFI 6 desteği olan KING ler varken KING modellerinden birini almak daha mantıklı.
-
Arkadaşlar selamlar. Güncelleme geldi, kurarken cihaz gitti. Çaresiz öylece kaldım. Stock rom nasıl kurulur inceledim ancak çift taraflı usb kablo gerekiyor algıladım, doğru mu acaba? Sd Card üzerinden yapamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Beelink özür dilemiş derken güncelleme dosyası cihazı brick edebilir mi? Yoksa bireysel cihaz arızasımıdır sizce?Aynı durumdayız sevgili dostum. Ne yapacağımı bilemedim. Güncelleme, cihazı bozdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: starr
Arkadaşlar selamlar. Güncelleme geldi, kurarken cihaz gitti. Çaresiz öylece kaldım. Stock rom nasıl kurulur inceledim ancak çift taraflı usb kablo gerekiyor algıladım, doğru mu acaba? Sd Card üzerinden yapamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?İlginç bende güncelledim ota üzerinden hiç bir sorunla karşılaşmadım
-
Bende henüz güncelleme gözükmüyor ama gelirse yaparmıyım bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
male to male usb kablo almanız gerekiyor yazılım atmak için.ben cihazı aldıktan 2 gün sonra atv rom kurdum.sorunsuz kullanıyorum.
-
Merhaba, ne yaptınız sorun çözüldümü?
İşlemin nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz?
ben bu videoyu izleyerek rom yükledim.
-
Teşekkürler
-
Wifi6 olan cihazlarda yan tarafinda wifi6 yazar ve Opt. girisi var. RS232 girisi olan cihaz eski model.
Paketinin üzerinde Wifi6 yazdigina göre size yanlis ürünü (eski modeli) göndermisler.
-
kutu açılmamış jelatinle kaplıydı. yenimodel kutuya içine eski model ürünmü koymuşlar acaba? bu kadarına da pes.
wifi çekim gücü çok iyi değil 5ghz de aynı yerde duran tivo aida64 ile bağlantı hızı 390 mbps gösterirken king 210 bazende 170 lere düşüyor.
buda ağdan film izlerken, ileri geri alırken takılma vs yapıyor
steamlink bağlantı hızı testinde ise daha kötü 45 lerde, tivo ise 105 mbps değer veriyor.
bunlarda benim için önemli.
acaba yeni modelde dahamı iyidir yoksa başka seçenekleremi baksam
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
kutu açılmamış jelatinle kaplıydı. yenimodel kutuya içine eski model ürünmü koymuşlar acaba? bu kadarına da pes.
wifi çekim gücü çok iyi değil 5ghz de aynı yerde duran tivo aida64 ile bağlantı hızı 390 mbps gösterirken king 210 bazende 170 lere düşüyor.
buda ağdan film izlerken, ileri geri alırken takılma vs yapıyor
steamlink bağlantı hızı testinde ise daha kötü 45 lerde, tivo ise 105 mbps değer veriyor.
bunlarda benim için önemli.
acaba yeni modelde dahamı iyidir yoksa başka seçenekleremi baksampaketlemede yanlislik ola bilir, aldiginiz yere sikayet edin belki düzeltirler.
ben Lan kablosu ile baglaniyorum bende eski model vardi satip yeni model wifi6 aldim. eskisiyle wifi üzeri yaninda duran Fritzbox ile baglanti kuramadim, yeni modelde sorun yok. wifi baglantida kesinlikle yenisini tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar merhaba,bu işlerde biraz yabancı olduğumdan sormak istedim.Bende şu an xiaomi mi box s 4k var.Benim kullanım amacım harddiskleri bağlayarak film ve dizilerimi kodi ile moviedb aracılığıyla katagorize ederek kullanmak.Arşiv ortalama 14tb olduğundan ve içinde sıkıştırmasız 4K’lar olduğundan çoğu zaman mi box donuyor,takılıyor.Benim lisans falan da derdim yok netflix,amazon video vs için Apple TV var o yetiyor,oyun oynamak içinde istemiyorum.Sadece kodi ile arşivi rahat oynatma,bir de stremio vb 1-2 uygulama o kadar.Sonuçta 1700tl az para değil.Bu pro versiyon benim işimi görür mü?
Aynı zamanda resimde ki usb çoğaltıcıyı tanır mı?Hoş mi box’ta sorun olmadıysa bunda da olmaz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportsx90 -- 21 Ağustos 2021; 18:23:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlemci olarak mibox a nazaran kat ve kat üstü bir cihazdır, istediğiniz performansı alırsınız
Oppo yeni 4K Blu-Ray player çıkarmış.
https://inf.news/en/digital/c837b79f996ea760ff9453218b054537.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o paraya araba alıyoz be baba :)
Şaka bir yana eskiden 1000€ ve üstüne aldığımız şeyleri düşününce ne zenginmişiz diye düşünmeden edemiyorum. TL'nin bu değer kaybıyla bu tarz cihazlar hayal bile değil artık :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X