Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

Bu kitabın serşsini linkiyle atabilecek varmı benmi bulamadım

http://www.ilknokta.com/patrick-rothfuss/kralkatili-guncesi-2-kitap-takim.htm

AZ önce siparişimi verdim valla diğer sitelere göre baya bi uygun fiyata almış oldum.İnşallah bide sağ salim elime ulaşırsa bu arada ilknoktadan ilk alışverişim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

Bu kitabın serşsini linkiyle atabilecek varmı benmi bulamadım

http://www.ilknokta.com/patrick-rothfuss/kralkatili-guncesi-2-kitap-takim.htm

AZ önce siparişimi verdim valla diğer sitelere göre baya bi uygun fiyata almış oldum.İnşallah bide sağ salim elime ulaşırsa bu arada ilknoktadan ilk alışverişim.

Umarım sorun yaşamazsınız hocam.

• Gerçi kitabı aldım ama bi yerde okudum kitabın çevirisi pekde iyi değil diye doğrumudur acaba okurken sorun çıkarırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçi kitabı aldım ama bi yerde okudum kitabın çevirisi pekde iyi değil diye doğrumudur acaba okurken sorun çıkarırmı

Arada tekdüze rastlanabiliyor ama genel olarak iyi diyebilirim, çeviriden ziyade imla hatası var.
  • 3. kitap tarihi belli oldu mu
  • Ben de e-book olarak edindim kitabı başlıyacam okumaya inşallah :D
  • sessizliğin müziğini geçen gün bitirdim okumayan arkadaşlar hiçbirşey kaydetmiş sayılmazlar. Okumasanız da olur. Zaten Yazar da kitabın başına böyle bir ibare koymuş bence bu kitabı almayın diye. Yine de auri hastasıysanız auri günlük hayatında ne yapar ne eder merak ediyorsanız alın okuyun. Okuduktan sonraki yorumum ben auri hastası değilmişim :)
  • Kitap çok akıcı,adeta o evrenin,Kvothe'nin içine giriyoruz.Betimlemeler,diyaloglar,olaylar,her şey mükemmel.3. Kitabı beklemekten ciğerim soldu ama o da çıktığında 2 günde bitiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Ben de e-book olarak edindim kitabı başlıyacam okumaya inşallah :D

Bende epub olarak telefona yükledim sararsa kitabıda alıp arşive ekliycem
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Bana çok sardı, bir haftada 400 sayfa okudum ^^ Çok sağlam bir eser

• geçen sene okumama rağmen kindle a da tekrardan attım arada açıp açıp bazı kısımlarını tekrar okuyorum. 3. kitap gelene kadar böyle devam eder.
  • Siz baya sevmişsiniz seriyi, kullanici ismini bile E'lir yapmissiniz

Ben kitabi okurken bir kismi tam anliyamadim.

Bu Kvothe ormana gidiyor, bunlarin karnavali dinlenirken. Ailesi katlediliyor geri geldiği zaman. Daha sonra orda Chandrailer hakkinda bir seyler dönüyor, tazi filan diyir lakap takiyor. Tam olarak ne oluyor orda kitapta okudum geçtim sonra aklima takildi çözemedim. Spoiler vermeden o kismi güzel bir özet gecebilir misin

• Geçen sene ramazan bitirmiştim. Olayların büyük kısmını unuttum. Tekrar başlamak farz oldu.
  • Sessizliğin Müziği'ni almayın sakın. Bana güvenmiyorsanız gidin bir kitapçıda elinize alın, ilk 10 sayfasını okuyun beğenirseniz alın. Kitabın kalanı da aynen öyle gidiyor.
    Goodreads'deki kitle puan verme özürlü galiba bu kitaba bile 3.9 vermişler, 3.5 altı kitap görmedim orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Sessizliğin Müziği'ni almayın sakın. Bana güvenmiyorsanız gidin bir kitapçıda elinize alın, ilk 10 sayfasını okuyun beğenirseniz alın. Kitabın kalanı da aynen öyle gidiyor.
    Goodreads'deki kitle puan verme özürlü galiba bu kitaba bile 3.9 vermişler, 3.5 altı kitap görmedim orada.

kesinlikle katılıyorum . ben okudum siz kendiniz kurtarın :) ama yazar kitabın başında uyarmıştı bu kitabı almayın diye ben dinlemedim :)
  • Arkadaşlar DR'de salı günü indirimi var Rüzgarın Adı - Kral Katili Güncesi 1. Gün şu anda 17.50 TL bence çok uygun

http://www.dr.com.tr/Kitap/Ruzgarin-Adi-Kral-Katili-Guncesi-1-Gun/Patrick-Rothfuss/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000370349
  • TWD tarzı bi oyunu olsa nasıl olur diye merak ediyordum umarım gelir

• Oyunundan umudum yokta dizi ve filmi kaliteli yapımcılara verirlese LOTR tarzı bir efsanenin doğuşuna tanıklık edebiliriz

• filmi çıksa filmden bi beklentim olmaz , izlemeye giderim o ayrı
    kitapda bir ya da birkaç sayfayı kaplayan durum : ( minik spoiler olabilir ) diyelim bir bakış , diyelim denna nın güzelliği , diyelim müzik , diyelim rüzgarın adını anlaması
    filmde 1 saniyede olacak o yüzden kitapta benim zevk aldığım tüm kısımlar ya üstünkörü geçilçek ya da hiç olmayacak , olamayacak

dizide de benzer durumlar geçerli

oyun hakkında yorum yapamayacağım çünkü seneryo bazlı oyunlarla hiç aram yoktur
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.