Şimdi Ara

Kral ne zaman tahta oturur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepimizin bildiği gibi sony donanımı aşırı kaliteli yapmasından dolayı alet zararına satıldı.. ve şuan dünya devi sony için durumlar biraz kötü gibi.. sizce ps3 ne zaman rayına oturur. ve kar etmeye başlar? ps4 çıkmasına yakın ps2 nin inanılmaz başarısını tekrar yakalayabiirmi..?

içimde binbir türlü kurt var

kardeş kardeş tartışalım

• PS2'yi yakalaması imkansız gibi görünüyor.
  • Pes 7, GT 5, Eight days gibi oyunlardan pes ve GT ps 2 de çıktıkları günkü gibi başarıylarıyla çıktıklarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 16 Mayıs 2007; 3:39:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnterGalactic

hepimizin bildiği gibi sony donanımı aşırı kaliteli yapmasından dolayı alet zararına satıldı.. ve şuan dünya devi sony için durumlar biraz kötü gibi.. sizce ps3 ne zaman rayına oturur. ve kar etmeye başlar? ps4 çıkmasına yakın ps2 nin inanılmaz başarısını tekrar yakalayabiirmi..?

içimde binbir türlü kurt var

kardeş kardeş tartışalım

bazı şeylerden baya dilin yanmış gorunuo bakıorumda artık kardeş kardeş tartışalım falan diosun konu açarken

walla sitede de 3 - 4 gunde n cok yeme ve konu açma rekoru kıracaksın bu gidişle sanırım

@3fruz ilgilenicekti seninlede du bakalım

neyse bn senin soruna cvp verim
    KRAL ne zman oturur bi oyunları cıksın yavaştan oturur o sen merak etme su an kimse bilemez ne olup ne biticeni

bu arada bunları soyledim die de ozelden kufur etme peşin peşin soyliyim mesurmuş senin böle PM den küfür etmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 16 Mayıs 2007; 8:43:12 >

• Arkadaşlar...

Dünyanın en güçlü oyun konsolu Ps3. 22.6 GHZ' lik bir 8 çkirdekli pc ye eşit gücü var. Oyun yapımcıları sadece ilk 6 ayda sistemin aşırı değişik yapısı yüzünden biraz zorlandılar kabul...

Ama inanın 2008' in ilk dakikalarında öyle oyun haberleri ile karşılaşacağız ki, daha önce görmediğimiz türden olacaklar. Hiçbir platforumun veremeyeceği grafikleri akıcı bir şekilde göreceğiz. Ps2 çıktığında yapıcılar aynı sancıyı çekmişlerdi. Oyun yapmak istiyoruz, ama yapamıyoruz! Diyorlardı. Ne oldu? Ps2 120 milyon sattı. PsOne 80 milyon sattı. PSP 60 milyon sattı.

Sony artık tahtını asla kaptırmayacak. Gelişmiş teknolojisini çözemeyen yapımcıları, oyun gecikmelerini aşırı normal karşılayın lütfen bnim gibi. Aşırı bir güçten bahsediyoruz. 6 ay sonra burada bunları konuşmak yerine, oh ne güzel! Bu exclusive' de Ps3 e geliyor, bu da, bu da, ve bu da diyeceğiz ve sanıyorum ciddi anlamda şu anki hali ile uçurum olacak. Bu 1 milyar dolar zarar nir anda 10 milyar kara dönüşecek.

Rica ediyorum konu hakkında yazın. Eğer yorumuma negatif birşey yazarsanız fanboy olduğunuz belli olacak, bana hakaret ederseniz... Fake, saçmaladın, sus artık derseniz bana, derhal şikayet edileceksiniz. Bana bu avantajı sağlamamanızı ümid ediyorum... Sorunu olan özele yazsın. Forum kirlenmesin...

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 16 Mayıs 2007; 8:51:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

Arkadaşlar...

Dünyanın en güçlü oyun konsolu Ps3. 22.6 GHZ' lik bir 8 çkirdekli pc ye eşit gücü var. Oyun yapımcıları sadece ilk 6 ayda sistemin aşırı değişik yapısı yüzünden biraz zorlandılar kabul...

Ama inanın 2008' in ilk dakikalarında öyle oyun haberleri ile karşılaşacağız ki, daha önce görmediğimiz türden olacaklar. Hiçbir platforumun veremeyeceği grafikleri akıcı bir şekilde göreceğiz. Ps2 çıktığında yapıcılar aynı sancıyı çekmişlerdi. Oyun yapmak istiyoruz, ama yapamıyoruz! Diyorlardı. Ne oldu? Ps2 120 milyon sattı. PsOne 80 milyon sattı. PSP 60 milyon sattı.

Sony artık tahtını asla kaptırmayacak. Gelişmiş teknolojisini çözemeyen yapımcıları, oyun gecikmelerini aşırı normal karşılayın lütfen bnim gibi. Aşırı bir güçten bahsediyoruz. 6 ay sonra burada bunları konuşmak yerine, oh ne güzel! Bu exclusive' de Ps3 e geliyor, bu da, bu da, ve bu da diyeceğiz ve sanıyorum ciddi anlamda şu anki hali ile uçurum olacak. Bu 1 milyar dolar zarar nir anda 10 milyar kara dönüşecek.

Rica ediyorum konu hakkında yazın. Eğer yorumuma negatif birşey yazarsanız fanboy olduğunuz belli olacak, bana hakaret ederseniz... Fake, saçmaladın, sus artık derseniz derhal şikayet edileceksiniz. Sorunu olan özele ayazsın. Forum kirlenmesin...

Kolay gelsin...

tmm arkadaşım cok guzel soylemişsin walla öle olucak PS3 piyasanın en buyugu walla öle gorunuo 2008 de 2009 fln guzel oyunlar cıkıcak
    bu arada senin evde PS3 varmı hocam merak ettim

• Konu kilitlenmiştir.

İnterGalactic hakkında gelen şikayetler üzerine cezai işlem başlatılacak.

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.