Şimdi Ara

KRAL nerdesin ayt yi delip geçmişsindir merak ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pat pat yapıyordun inşallah güzel gelmiştir hocam göremedim sizi forumda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valla hocam niye böyle oldu anlamadım ama hayırlısı buymuş demek düşer bu saatten sonra. Matta saçma sapan bir işlem hatam var. Kimyada son 5dk 1 soru değiştirip yanlış yaptım dedim bu kadar kolay değildir diye. Yanlış çıktı. Fizikte merkwzcil kuvvet sorusunu hepsi eşit buldum ama bunda bir şey vardır bu kadar boş bir soru olamaz diyip boş bıraktım. Saçma sapan yanlışlar. Leş gibi geçen tyt falan derken batırdık yani anlıcağınız. İnşaAllah sizler istediğiniz sonuçları elde etmişsinizdir 🙏🏼
  • Mavzer reis nerde ya etiketleyemedim

• Hocam ??

• khomyuk K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aşırı kötü geçti. Patır patır batırdım sınavı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam Şaka mı yapıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ciddi misiniz :((

• Valla hocam niye böyle oldu anlamadım ama hayırlısı buymuş demek düşer bu saatten sonra. Matta saçma sapan bir işlem hatam var. Kimyada son 5dk 1 soru değiştirip yanlış yaptım dedim bu kadar kolay değildir diye. Yanlış çıktı. Fizikte merkwzcil kuvvet sorusunu hepsi eşit buldum ama bunda bir şey vardır bu kadar boş bir soru olamaz diyip boş bıraktım. Saçma sapan yanlışlar. Leş gibi geçen tyt falan derken batırdık yani anlıcağınız. İnşaAllah sizler istediğiniz sonuçları elde etmişsinizdir 🙏🏼

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sıkma canını hocam elinden geleni yaptın

Hocam çok üzüldüm ya sizden derece bekliyordum..

kaç yaptın hocam benim de rezalet geçti 76-77 beklerken 65 geldi 10 tane dikkat hatası yapmışım ayt de
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam.. Senin nasıl umduğun gibi gelmiştir İnşaAllah?

Hocam seni forumda görüyodum iyiydi netlerin çok üzüldüm ya inşallah tercihlerde yüzün güler gittiğin okulu bölümü çok seversin sıkma canını

• 69 70 ayt hocam. Sınavdan çıkınca 75+ bekliyordum bende. Dikkat hataları gerçekten bitirdi. Biyolojide 2 yanlışı hakkımla yaptım. Yapamadım yani onlara üzülmüyorum da diğer tüm sorular yapılırdı. Neyse bakalım açıklansın bir sonuçlar yazalım ecza mecza gidelim xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 29 Haziran 2020; 3:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-829368EF3

Hocam seni forumda görüyodum iyiydi netlerin çok üzüldüm ya inşallah tercihlerde yüzün güler gittiğin okulu bölümü çok seversin sıkma canını
    Allah razı olsun hocam inşaallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar. Olmayınca olmuyor demekki :)) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için var olun

beklediğimin bir tık altı diyebilirim. matta dikkatsizlik ve kimyadaki hız bağıntılı 1/8li soruyu falan kaçırdım. +75 bekliyordum şimdi doğru hatırlıyorsam 70-72 gelecek muhtemelen. 25kya soksa memnun olurum açıkçası

çok basit sorulardı boşuna kastık o kadar kendimizi ama kötü değilmiş en kötü ihtimalle diş gelir 70 ayt sonuçta
  • Olsun hocam siz yaptıysanız sıkıntı yok kendim yapmış gibi sevinirim 🙏🏼

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam. Tebrik ederim. 72 ayt uçurur bence ortalama bir tyt ile. Güzel haberlerinizi alırız umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

69 70 ayt hocam. Sınavdan çıkınca 75+ bekliyordum bende. Dikkat hataları gerçekten bitirdi. Biyolojide 2 yanlışı hakkımla yaptım. Yapamadım yani onlara üzülmüyorum da diğer tüm sorular yapılırdı. Neyse bakalım açıklansın bir sonuçlar yazalım ecza mecza gidelim xd
    Sağlık olsun hocam hayırlısı buymuş.

• Bu ben ya. Çok kötü. Kimya güya kolaydi. 11-2 biyo 12-2 fizik olmuş. Kimyada 5 saçma hata var. İnsan bunu ben mi yaptım diyor. Neyse kısmet işte. Size de gecmis olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.