Şimdi Ara

Kral ve 3 Oğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kralın 3 oğlu varmış. Kral yaşlandığından tahtını birisine bırakması gerekiyormuş. 3 oğluna demiş ejderhayı ilk öldürene tahtımı vereceğim diye. 1. oğul ejderhayı direk öldürmeye çalışmış ejderha onu öldürmüş. 2. oğul denemiş ejder onuda öldürmüş. Sıra 3. oğuldaymış sinsi ve yavaş bir şekilde yaklaşmış ejderhaya...
    ...Derken ejderha onuda öldürmüş.

SON

• benim anneannem de ben küçükken böyle hikayeler anlatırdı bi gün bi boksör varmış hiç kimseye yenilmemiş bu boksör 3 kişiyle dövüşecekmiş ingiliz fransız ve temelle ilk ingilizle dövüşmüş ingilizi iki sağ bi sol kroşeyle nakavt etmiş fransız gelmiş fransızı iki sağ bi sol kroşe bi de aparkatla nakavt etmiş sonra temel gelmiş temele bi kafa koymuş temel yerde
  • Bu tür hikayeleri duyunca 3-4 dakika haraketsiz bakıyorum sonra ortamı terk ediyorum :D
  • 3. Oğlun bişey yapmasına gerek yokmuş, kardeşleri ölünce taht ona kalmış zaten, salak oğlan 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderhayı öldürene taht kalıcakmış ama kral vermezse tahtını nereye alıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappLoss

Ejderhayı öldürene taht kalıcakmış ama kral vermezse tahtını nereye alıyo :D

Elbet o kral da ölecek 😉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hiç gülmedim de ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben 10 nun bozması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.