quote:Orjinalden alıntı: helluri ex event ve drop ratelerin artırılmasında bütçeden ne kadar ödeniyo merak ettim doğrusu %10 exp event 300m %30 exp event 1 milyar %50 exp event 2 milyar butceyi bAYA ZORLUYO YANİ
quote:Orjinalden alıntı: :_xylt_: quote:Orjinalden alıntı: helluri ex event ve drop ratelerin artırılmasında bütçeden ne kadar ödeniyo merak ettim doğrusu %10 exp event 300m %30 exp event 1 milyar %50 exp event 2 milyar butceyi bAYA ZORLUYO YANİ kanka drop nıe cıktın ya daha yenı basladıydık XD
sahsi gorusum, benim oyum : yagami_iori nin belki kazanamaz ama onundur sanada basarilar dilerim hakeden kazansin .
quote:krallık oylamaları tekrar basladı oylarınızı beklıyorum oy falan vermem hiç bi ii liğini görmedim..
quote:Orjinalden alıntı: :_xylt_: krallık oylamaları tekrar basladı oylarınızı beklıyorum olimpia mı özledimmm beni hackleyenin ben taaaaa..........
quote:Orjinalden alıntı: :_xylt_: krallık oylamaları tekrar basladı oylarınızı beklıyorum lem sen genemi adaysın :D ama ben clan başkanımza werdim HvD