Şimdi Ara

Kratos nasıl zeusun oglu oluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
19.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Baba (hasa) dedigimiz falan yok onu biz demiyoruz Hristiyanlar diyor karistirmayalim.. Bu tur kelimeler dinden cikarir haberiniz olsun.
  • öz oğlu deil yani onu demek istiyorum tanrılardan doğma deil kratos
  • evet bende öyle biliyom çünkü senaryo inanılmaz bir şekilde mitolojideki olaylar değiştirilmeden alınmış eğer öyle birşey olsaydı Ares'i öldürmen savaş tanırısı falan olurduk direkt 2.oyundan başlardık herşeye.

Bildiğim kadarıyla Athena'nın Zeus'un oğlu demesinin nedeni şu:

Gaia ve kocası Uranos'un çocukları olur,Uranos kraldır dehşet şeyler yapar ve Gaia oğluna destek vererek kocasını indirtip tahta oğlu Kronos'u oturtur. Sonra Kronos'un oğlu Zeus gelir ve Gaia bu sefer de Zeus'a yardım eder ve yine bir oğul bir babayı indirir ve tahta geçer. Kratos'da Gaia kaşarının desteğiyle Zeus'u indirmeyi planlaması üzerine Athena orada benzerlik kurar. Baba oğul arasında olur falan hatta Zeus'ta babasına böyle yapmıştı, öfkelimiydi ne öyle birşeyler zırvalıyordu.

Benim bildiklerim bunlar.
  • Allahın işi işte
  • yok arkadaşlar gerçketten oğlu olur zeusun sonrada verilen videodada o anlatılıyor
  • Yav ne zeus muş, işi gücü yok milleti sıradan geçirmiş...
  • yunanların hepsi neredeyse zeusun akrabası,adam hiç boş durmamamış şimşek tanrısımıdır yoksa başka bişeymi belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk
    yunanların hepsi neredeyse zeusun akrabası,adam hiç boş durmamamış şimşek tanrısımıdır yoksa başka bişeymi belli değil

Koptum valla gülmekten yere düşüyordum
  • Zeus amca şimşek gibi çakmış işte gelene geçene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Zeus amca şimşek gibi çakmış işte gelene geçene.

• quote:

Orijinalden alıntı: apachi1059

Allahın işi işte

• quote:

• quote:

Kratos nasıl zeusun oglu oluyor ?
  • Yalnız gerçek Yunan mitolojisi ile GoW'daki mitoloji alternatif bir mitoloji.İngilizcesi olanlar buradan bütün bilgilere ulaşabilir.Gerçek mitoloji ve GoW hikayesi bile karşılaştırılmış çoğu bölümdehttp://godofwar.wikia.com/wiki/God_of_War_Wiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Son şakasını yaptı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqLL

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Son şakasını yaptı :(

Bunu banlandığım için dediysen banlanma nedenim bu konuya mesaj atmam değil bir üyeye bed dua etmemdi. Dua etmek de yasak arkadaş.

• kratos zeusun oğlu kratosun annesini bilmiyorum ama babası zeus ve hatta 2. oyunda kratos colossusu yenince zeus kratosun karnına blade of olympusu sapladığında böyle olması gerekmezdi oğlum falan diyor 3. oyundada kratos olympus dağına çıktığında baba falan diyordu ve sonrada zeus seni yaramaz çocuk deyip gaia ve kratosa yıldırım fırlatmıştı yani anlayacağın kratos zeusun oğlu olduğunu 2. oyunda ve 3. oyunda biliyor zeus başından beri biliyordu ama söylememişti.ve 2 si baba oğul oldukları halde niye aralarında kan davası varmış gibi dövüşüp öldürmeye çalışıyorlardı anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

kratos zeusun oğlu kratosun annesini bilmiyorum ama babası zeus ve hatta 2. oyunda kratos colossusu yenince zeus kratosun karnına blade of olympusu sapladığında böyle olması gerekmezdi oğlum falan diyor 3. oyundada kratos olympus dağına çıktığında baba falan diyordu ve sonrada zeus seni yaramaz çocuk deyip gaia ve kratosa yıldırım fırlatmıştı yani anlayacağın kratos zeusun oğlu olduğunu 2. oyunda ve 3. oyunda biliyor zeus başından beri biliyordu ama söylememişti.ve 2 si baba oğul oldukları halde niye aralarında kan davası varmış gibi dövüşüp öldürmeye çalışıyorlardı anlamış değilim.

Zeusun babası Kronos'tur. Kronos, doğan çoçuklarını büyüyüp kendine ait tahtı ele geçireceğinden korktuğu için doğar doğmaz yutar. Zeus doğduğunda çok güzel bir masmavi gözlü bir bebektir. Annesi Zeusu Kronosa vermeye kıyamaz ve onun yerine kundağa sarılı bir taş verir. Kronos yeni doğan çocuğu zannederek o taşı yutar. Zeus gizlice büyür, çok güçlenir. Zamanı gelince Kronosun karşısına çıkar onu yener ve tüm kardeşlerini karnından çıkarır. Kronosuda çöle zincirleyip hapseder.

1. oyunun sonunda Kratos Aresi yenip savaş tanrısı olunca Olimposa çıkar. Zeus kendi yaptığı şeyin (tahtı ele geçirmek) ayınısın Kratosun kendisen yapmasından korkar ve 2. oyunun başında bir katakülliyle Kratosun güçlerini alır...

Bunun için düşmanlar...

• Arkadaşlar ps3 var yeni aldım diyebilirim 2 tane oyunum var uc3 ve gt5 birde god of war 3 ü eklemek istiyorum ama hikayeyi anlamam için ne yapmam gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar ps3 var yeni aldım diyebilirim 2 tane oyunum var uc3 ve gt5 birde god of war 3 ü eklemek istiyorum ama hikayeyi anlamam için ne yapmam gerekiyor :)

God of War Collection al, hepsini sıra sıra bitir

Nekadara patlar bu bana :D 100tl verebilirim en fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.