Şimdi Ara

KREDİ ALO DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size başımdan gecen bir dolandırıcık olayını anlatacağım ;

Araç alacağım için kredi çekmem gerekti bir bankaya msj attım olumsuz sonuçlandı sonra telefon görüşmesi sonucu kredi notumun düşük olduğunu anladım
    Sonra birden bir msj geldi ''KREDİ ALO'' 08505325968 Numaralı telefon bıla bıla konuştuk kredi başvurusunda bulundunuz olumsuz sonuçlanmış bizim takibimiz sonucu kredi alabilirsiniz 400 tl ödeme karşılında dediler, birden nutkum tutulmuş gibi sözleşme falan fıstık her şeyi kabul ettim kargo gönderceğiz kargonun icinde cıkan bilgilerle bankaya gidip alacaksınız dedi cıkacak dedi kabul ettim içime bir kuşku düştü bankacı arkadaşı aradım bende duydum kullanmışlar dedi öyle değince gittim kargoyu 400 tl ödeyerek aldım içinde bir kaç kredi ile ilgili şeyler birde kod var aradım banka yazmıyor sadece bir kod var dedim istediler tamam sizi birazdan arıcaz dediler ama arayan soran yok bir gün sonra ben aradım iş yogunluğu dedi , bir sonraki gün gerekli işlemler sürüyor falan filan 15 gün beklettiler bu arada ben zaten kargoyu alır almaz dolandırıldığımı anladım ama bir ihtimal değip bekledim tabikide sonuç hüsran yani öyle birsey yok hatta benimle iletişime gecen kız (05 35 0461758) sıkıldık ara konuşuruz falan diyor pişkin pişkın sizin de başınıza gelirse uzak durun ben su durumda ne yapacağımı bilmediğimden su içtim sayglar
    bu arada her konuşmayıda kaydettim ama ne yapcaksam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.