Şimdi Ara

kredi ile araç alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yakın zamanda aracımı sattım bankalara kredi borcum yok ancak önceden bankalarla sorun yaşadığım için kkb baya bi düşük, şimdi 2.el araç almaya karar verdim ancak hiç bir banka bu ödeme düzensizliğinden dolayı kredi vermiyor, bunun dışında neler yapılabilir ? koç finans kredisi de aynı mantıkla mı çalışıyor ya da kendi bünyesinde kredi veren galeriler var mı?

• araç kredisi çekerseniz daha kolay çıkabilir. Koçfinans vdf alj finans teb çetelem gibi kuruluşlar daha kolay kredi veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

araç kredisi çekerseniz daha kolay çıkabilir. Koçfinans vdf alj finans teb çetelem gibi kuruluşlar daha kolay kredi veriyorlar.

araç kredisi çekmek istiyorum zaten, aracın %70 i kredilendirebilirsem aracın zaten yüzde 30 peşinatını karşılayabilecek kadar nakitim var, az önce bir koç finans bayisiyle konustum onlar da aynı şekilde bankalar vermiyosa bizde de çıkmaz dedi vdf alj finans ve teb çetelem de durum nedir bilmiyorum ,
  • salihata S kullanıcısına yanıt
    Hangisinin verecegi hic belli olmaz.
    Gecen sene tebten 30bin kredi cektim duzenli odedim 6 ay sonrada vadesi gelmeden tum borcu kapattim.
    Kocfinanstan yeni krediye basvurdum ne akla hizmetse onaylamadilar.bende esimin ustune aldim.
    Denemeniz gerekiyor kredibilite 1200un altindaysa sorun cikiyor.
    Bir bankaci tanidik varsa bedavaya 2dk da kredibiliteyi ogrenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Hangisinin verecegi hic belli olmaz.
    Gecen sene tebten 30bin kredi cektim duzenli odedim 6 ay sonrada vadesi gelmeden tum borcu kapattim.
    Kocfinanstan yeni krediye basvurdum ne akla hizmetse onaylamadilar.bende esimin ustune aldim.
    Denemeniz gerekiyor kredibilite 1200un altindaysa sorun cikiyor.
    Bir bankaci tanidik varsa bedavaya 2dk da kredibiliteyi ogrenebilirsiniz

hocam cevap için çok teşekkür ederim, şu teb çetelem ve alj den ve vdf den deneyeceğim dediğin gibi KKB 212 çok fazla düşük en riskli gruptayım.
  • Bir bankacı olarak size tavsiyem şu olabilir. Varsa kullandığınız kredi kartı, kredili mevduat hesaplarını gününü geçirmeden zamanında ödeyin, mümkünse tamamını.
    İkinci olarakta maaş aldığınız bankaya, maaşınızı geçmeyecek kadar kredi başvurusunda bulunun.( sistem onaylamayabilir, kredi onaylatmak için farklı yöntemler vardır.) hatta elinizde ki peşinatın bir kısmını kredi süresince nakit blokeye alarak kredi kullandıralabilir. Bu şekilde sistemde düzenli kapanmış bir kredi görünür, bu da kkb skorunuzu bir miktar yükseltir.
    Düzenli ödemelerle kkb nin yükselmesi zaman alır ancak, sizin için tek çıkar yolun bu olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun kkb puanim 212 iken bu sabah tum kredo borcumu ve kart borcumu kapadim aksam bankaci arkadasima sordum 939 olmus kkb puanim

• quote:

Orijinalden alıntı: salihata

Dun kkb puanim 212 iken bu sabah tum kredo borcumu ve kart borcumu kapadim aksam bankaci arkadasima sordum 939 olmus kkb puanim

Hocam yanşilışın var kkb 1 gün de yükselmez düşmeZde hele hele şu anki bankalar kkb ye anında hayatta güncelleme vermez ayın 10. Gününde gönderirler ya sizi birisi iyi işletmiş yada sizin kkb de sorun var 212 den 900 puana gelmez 1 günde asla vede asla 10 yıldır kkb üzrine pro danışmanlık hiz veriyoruz onuda belirteyim

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    valla hocam bankacı cok yakın arkadaşım, işletme ihtimali 0, tüm bankaları aradım 1 tane takibim varmış 1 liradan dolayı o 1 lira diye banka da beni aramamış ama kkb raporunda takip de gözüküyodu onu ödedim ve borç gözüken tüm bankalara borçları sıfırladım güncelleme yaparmısınız diye talepte bulundum bunun sonucunda birden fırladı puan
  • Kredi Kayıt Bürosu internet sayfasına üye olup puanınızı 2 TL karşılığında sorgulayabilirsiniz.

Orada puanınızı etkileyen kredi borçlarınızı kapatırsanız puanınızın her ay arttığını görebilirsiniz

• quote:

valla hocam bankacı cok yakın arkadaşım, işletme ihtimali 0, tüm bankaları aradım 1 tane takibim varmış 1 liradan dolayı o 1 lira diye banka da beni aramamış ama kkb raporunda takip de gözüküyodu onu ödedim ve borç gözüken tüm bankalara borçları sıfırladım güncelleme yaparmısınız diye talepte bulundum bunun sonucunda birden fırladı puan

Hocam kkbye anında yansımaz eğer genel müdürlükden torpilli değilsen ancak onlar yapıyor bir arkadaşımaza 780 puanını hatalı takip tarihini düzelttirdiğim gün 1460 yapmıştık puanı ama dediğin gibi genel müdürlük bilgi işlem zar zor yaptılar sen bir klb taporu çek bana gönder özelden drabox ile sana bir yorumlayayım

• Belash B kullanıcısına yanıt
    oRaya zaten uyeligim var halkbankasi internet sitesinden bedavaya aliniyo

• Sicilin bozukmuş zaten, neden kredi cekeceksin tekrar. Ben banka olsam hipoteksi kredi vermem sana

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Ya allah askina mesaj yazmak icin mesaj yazmayin suraya ya sen banka olunca vermezsin o zaman.

• quote:

Ya allah askina mesaj yazmak icin mesaj yazmayin suraya ya sen banka olunca vermezsin o zaman.

Ne alakasi var canim. Kredi notun bozuk, bankalar seni tehlikeli görüyor ki kredi vermiyor. Sen kredi almaya calisiyorasun. Alamadigin her kredi, yani aldigin her red kredi notunu daha da düşürüyor.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Kardes boyle yazsan sikinti etmicem oteki yazdigin bilgilendirmekten cok yazmis olmak icin yazmis gibiydi

• Bankalar için birbirinizi kırmayın onlar değerli değil insanlar değerlidir bankalar bu sıralar çok kredi onaylıyor neden faizler düştü ne geçirirsek bı zamanda kardır mantığı var onlarda sistemlerine şu an örmeğin 1450 kkb puan barajına kadar olanlara red ver diyorlarsa onu şimdilik 1250 barajına kadar çektiler belli bu enpara denen şeyden vibalıyprum önüne gelen 30 milyar aldım 20 milyar aldım diye sevibiyor hemde 1.10 faiz ile ee 1 hafta sonra 0.93 görürsek şaşmayalım adamlar tilki klb sicili düşük olana veritor iyi olana vermiypr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.