Kredi kartımı kapattırıp başka bankaya geçeceğim ancak telefonda çok diretiyorlar uğraşmak istemiyorum şube de uzak ama güncel ve denenmiş yöntem var mı? Kartım çalındı yenisini istemiyorum diyen varmış bu yöntem hala işe yarıyor mu? Troller uzak dursun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi kartı en kolay nasıl iptal ettirilir?
-
-
Yurt dışına taşınıyorum diyebilirsin.
-
kredi kartının yıllık kullanım ücreti yoksa at kenara dursun kartı hiç kullanma.kapattırmış gibi olacaksın zaten.belki lazım da olur.
yıllık kullanım ücreti varsa kartı kullanmıyorum ama yıllık kullanım ücreti ödüyorum.o yüzden kapatın de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda o kadar da zorlamıyorlar, Akbank hemen kapatıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yıllık kullanım ücreti yüzünden kapattırıyorum arayınca iade ediyorlar ama çok uğraştırdılar geçen sefer
-
kredi kartımı kapatmanız için yalvarmam mı gerekiyor kardeşim de kapatırlar
kartı çaldırdım de.
-
Diretirler olm, adam müşteri yani para kaybedecek sonuçta. Kararlı bir şekilde kapatma yolundan devam et, verdikleri teklifleri reddet. Telefonda ki adamın kafana silah dayayacak hali yok sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 6 Kasım 2022; 20:26:59 > -
Kredi kartı kapatılmaz. İlk alınan kredi kartı asla kapatılmaz findeks notunu yerle bir eder başka bankadan puanın düşeceği için kredi kartı alamayabilirsin. Kredi alamayabilirsin. Risk oluşturur. Yeni alacacağın kredi kartı da Risk oluşturacağı için kredi notunu düşürecektir. Yeni kartsa kapatabilirsin. Findekse zararı olmayacaktır.
Kredi kartın varken aidatsız kredi kartına devir yapılır veya aidatsız kredi kartı başvurusu yapılır.. Eski kart kapatılır. Kalan aidatsız olan kredi kartının limitin düşürülerek bir hafta sonra başka bankadan kredi kartı alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Kasım 2022; 1:24:49 > -
Peki limit dişürmek
Daha önce kapattırdım ve farklı bir kredi kartına geçtim üstelik ikiside aynı bankaydı ben zaten aidatı olduğu için kapattırıp farklı bir bankadan aidatsız aLacam
Yenisini oluşturıp yolluyorlar
Aynı bankada problem olmaz. Yukarda dediğimi hiç anlamamışsın.
Kafama göre A bankasını kapatıp B bankasından kredi kartı alamam.
B bankasından kredi kartı alıp A bankasındanki limiti ona taşıyarak A, bankası kapatılır.
A bankası 5 yılık eski kartsa ve ilk kredili ürününse kapattığı için findesk notun çakılır.
ismini ve soyisimi sor işlem yapmadıgı takdirde şikayetci olacagını ilet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X