Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Düşürenler Anlayamazsınız, Savunma Sanayinde Devam Eden Devasa Projeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

AMİNN

AMİNNNNN

RABBİM EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHH..

• Ben düşürmedim. Ama Savunma Sanayisine ayrılan bütçe en son fazlaydı geri verildi . Bu son bilgiler ışığında esas mesele bambaşka .

Soymak için savaş algısını da ilk defa görüyorum. Normalde savaş baya baya harbi çıkartılırdı artık algısal başvuruyorlar. Bir taşla bol kuş vuruyorlar ...

• Yılda maaşımdan ortalama 200k vergi ödüyorum hatta daha fazla.

Elektrli araç aldım bu sene bilmem kaç bin tl vergi ödedim.

Elektrikli Aracım var. Yılda 10.000 tl vergi ödedim bu sene. Geçen sene çift vergi ödedim :) neden bilmiyorum.

1.5 haftada bir şarj ediyorum ve her şarjda ortalama 100-150 tl arası vergi ödüyorum.

Elektrik + su + internet + doğalgaz+ online abonelikler için ortalama 1000-1500 tl arası vergi ödüyorum.

Bunlar sabit ödediklerim.

Aylık market ve kişisel alışverişten ortalama 3000-5000 tl arası vergi ödüyorum.

Hastaneye v.s v.s gidince ek paralar ödüyorum ilaç alacağım tekrar vergi ödüyorum.

Bakın bunlar benim kişisel ödediğim vergiler. Hane olarak Eşim çalışıyor oda vergi ödüyor.

Şimdi bize 750 tl ödesek koyar mı ? ama ben bu 750 tl neden ödüyorum ?

Bu gün meclis başkanının maaşı 180.000 tl

Bakan + emekli vekil maaşı 250.000 tl

Beni emilecek kan olarak görmektense önce bir etrafına bakması lazım sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 16 Ekim 2024; 12:41:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.