Sıkıntı şu kredi kartımda limit yok ınternet üzerinden 300 tl lık alısverıs yapmam lazım acaba atmye gıdıp 300 tl yatırsam bu alısverısı taksıtlı yapsam diyelim 6 taksıt bu yatırdıgım para dırek cekılıyor mu yoksa sonrakı ayın borcundan mı düşüyor. Konu forumda yok sanırım bulamadım ben bilgisi olan soylerse sevınırım.
limitin 300 tl olur
quote:
Orijinalden alıntı: smilekurt
Merhaba herkese iyi geceler arkadaşlar
Sıkıntı şu kredi kartımda limit yok ınternet üzerinden 300 tl lık alısverıs yapmam lazım acaba atmye gıdıp 300 tl yatırsam bu alısverısı taksıtlı yapsam diyelim 6 taksıt bu yatırdıgım para dırek cekılıyor mu yoksa sonrakı ayın borcundan mı düşüyor. Konu forumda yok sanırım bulamadım ben bilgisi olan soylerse sevınırım.
kredi kartında limit yoksa demkki kartının borcunu yatırmamışsın sen gidip 300 tl lik bişey alcaksan git kredi kartına 300 tl yatır borçtan 300 tl düşer kartındada 300 tl lik limit açılır bu sayede ister taksitli ister tek çekim istediğini alırsın iş bu kadar basit.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme