Şimdi Ara

KREDI KARTI SABIT UCRETLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ufukka

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-bankam%FDn-0-0-0--331289-.html

6900 tane şikayet var.
  • bütün bankalar 12. aydamı alıyor yoksa değişiyormu benimkilerde bu ay gözükmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

bütün bankalar 12. aydamı alıyor yoksa değişiyormu benimkilerde bu ay gözükmüyor

kartın üzerinde yazan son kullanma tarihindeki ay neyi gösteriyorsa genellikle o ayın içerisinde yansıtırlar ekstreye...
  • bu ay alıyor bildiğim kadarıyla ama telefonla aranıp çoğu iptal oluyor galiba garanti hariç daha aramadım aricam oda doğan gurubu olduğu içindir heralde
  • Evet arkadaslar benım daha kartı alalı 7 ay oldu acaba bunada normal bır ucretmı kesılecek yoksa 7 aylık bır hesaplamadanmı ucret kesılecek.Bende onu beklıyorum eger keserlerse kartı dırek kapatıcagım.Zaten normal bankamatık kartıma her sene 20 ytl oduyorum bırde buna 50 ytl keserlerse :S

Isbankası kredı kartı ve bankamatık kartı olanlar ne kadar cektıklerınız yazarlarmı gecen senelerde?
  • Dostum ilk yıl ücret almıyolar garanti öyle yani daha sonra kitliyolar hemen
  • Telefonda aidat iptali istendiğinde müşterinin durumuna göre (limit, kaç yıllık müşteri, harcamalar, ödemeler vs) kontrol ediliyor sanırım, ben aradığım her bankaya direk iptalden girdim 1'i hariç hepsi aidatı iptal etti. Aslında ben tüm samimiyetimle kartı iptal ettirmek istiyorum :) Yani aidatı iptal etmezlerse kartı iptal ettiririm, bir kaybım olmaz aksine kazancım olur kartı bir bahane ile iptal ettiğim için.
  • 2 gün önce garantiye şikayet bölümünden email attım.Biraz da "kartı iptal ettirim ha" demeye getirdim.Adamlar bugün 2 email göndermiş.Gerekçelerini yazmışlar.En sona da iptal ettirmek isterseniz bilmem şu numarayı arayın demişler.Adamlar benim restimi görmüşler ve rest çekmişler biryerde.Yaza kadar kullanacam yazın sonunda da kapattıracam.Daha sonra tekrar açtıracam.Seneler böyle geçecek.
  • Şu an TRT1de haberlerde kart ömrü olan 3 yılda bir sefer alınacakmış ve kanun teklifi 2009 başında meclise verilecekmiş.. yani kart kullanma süresi içerisinde sadece 1 sefer alınacak..
  • arkadaşlar kredi kartı derken normal hesabdanmı bahsediyorsunuz.
    benım iş bankası normal hesabım var. para çektigim sadece ve 6 ayda bir 30 ytl hesap işletme adı altında bi para kesiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

arkadaşlar kredi kartı derken normal hesabdanmı bahsediyorsunuz.
    benım iş bankası normal hesabım var. para çektigim sadece ve 6 ayda bir 30 ytl hesap işletme adı altında bi para kesiyolar

Bir fatura için otomatik ödeme talimatı verirsen kurtulursun sanırım o kesintiden.
  • Kart aidatını iptal ettirebilen var mı yakınlarda ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.