Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.155
Cevap
185
Favori
563.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben borcunu ödeyip cardfinansı direkt kapattıracağım. kalsın onlara kestikleri de. sırf bu işe kıl olduğumdan. akbankta da hesap açtırırken 100 tl yatırırsanız ücret almayız dedikleri halde parayı çekmeye gittiğimde 30tlsini kesmişlerdi. akbankı da kapattıracağım. iş bankası limitimi bir türlü arttırmıyor, arttırsalar zaten sadece işbank kullanacağım ama pahalı ürün olunca mecburen cardfinans kullandık şimdiye kadar. kart kullanım ücreti almayan hangi bankalar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

ben kartımı iptal ettim 2 ay kadar oluyor geriye dönük 4 senelik kart ücretini alma hakım varmıdır arkadaşlar. hersene 50 tl kestiler

Ekstrelerini alıp,,bir uğra,, Aidat yüzünden kartımı kapattırdığını söyle ,,Bana alınabileciğini söylemişti
    sonuçta kaybedeceğin bir şey yok
  • gunesser bi yardımcı olursan sevinirim ben babamın kartlarına itiraz edicem yıllardır ödüyodur babam :D şimdi bi baştan neler yapmamız gerektiğini anlatabilirmisin kafam karıştıda biraz bide bankaya gidip ne diyicez bugune kadar ödediğim bütün ekstrelerimi istiyorum mu diyicez bi yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler bide nekadar zamanda sonuç alırız ? çok oldum ama kusura bakma :(
  • Siz kartı Kapatmak için başvurun hatta iptal ettirin. sizi 2 3 gün içinde birisi arayıp kapatma sebebiniz nedir felan diye soruyor. Kartı kullandığım halde bide aidat felan alıyorsunuz. bu ücreti ödemek istemediğim için kapattırdım diye söyleyin. sizin kart aidatınız iptal edelim diyorlar kullanmaya devam ederseniz.
  • Kartı kapattırırım blöflerini pek yemiyolar artık.Ben YKB yi aradım kapatın dedim hiç teklemeden kapattı kadın.Bende Vatanbilgisayarın YKB kampanyasını vakıfbank kartı üzerinden yürütüyorum.Garantiyi aramıştım kesmeyin diye kapatmakla tehdit ettim kadın bana her ay zaten 1000 ytl üzeri harcaman var dedi eşimin kartıyla beraber haydi haydi bu rakamı geçersin sözünüze bonus verelim dedi 100 ytl bende kabul ettim 100 liraya ruhumu şeytana sattım.7-8 ay ortalama 1500 lira harcadım.efendim sonra tatile çıktığım bir ay 900 lirada kalmışım eşimin harcamalarını saymıyorlarmış güya.Telefon kaydını dinletin kadın bana ikinizin harcaması haydi haydi geçer dedi dedim ama kabul etmediler 5-10 tl cezasıyla geri aldılar 100 lirayı.ben ne yaptım garanti kartını cüzdanın en uzak köşesine koydum her ay 2000 i bulan harcamayı akbank a kaydırdım.Kendileri bilir.ne görgüsüz adamlar yılda 15-20 bin harcama yapıyorum,90.000 lira ev kredisi çekmişim toplam 10 tane aylık 500 ü bulan otomatik ödeme talimatı var adamlar 40 liranın peşinde.Hesap işletim ücreti almasınlar diye bunlara 3 tane ayda 2-3 lira gelen Avea faturası bıraktım doğalgaz elektrik su ADSL gibi ballı faturaları akbanka kaydırdım.Kendi çapımda eğleniyorum işte böyle.Madem ööle işte habüüle...

• arkadaşlar bildiğiniz kart ücreti hesap ücreti falan almayan bankalar nereleri? şartsız pazarlıksız herkes için olan tabi. bunları paylaşalım ve kullanalım ki daha faydalı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

geçmişe dönük hesap ekstrelerini bankadan istiyorsunuz demisşsiniz ama biz isteyince vereceklerini sanmıyorum tabi deneyeceğim... 10 senede bana 2 bankamdan 120+120 ekstre geldi neredeyse

benim bildiğim mahkemeye başvurmamız ile bankalar istenen belgeleri oraya vermek zorunda kalıyor
    TEŞEKKÜRLER...

Bana ve arkadaşlarıma ,, o konuda hiç bir zorluk çıkarmadılar,,
    en geç 3 gün içinde gönderdiler,,yasal olarak vermek zorundalarmış,,sadece bankamatik kartımda sorun çıkarttılar,,
    yapıkrediye gittim,,vadesi hesap ekstremi istiyorum dedim,,bana demezmi sayfa başına 1 tl ücret alıyoruz dedi,,
    bir hesapladı,,dünya para çıktı,,bende şöyle söyledim,,bana ücretsiz veremediğinize rağmen bir kağıt verin deyince,,
    Aptallaştı kaldı,,onu veremiyoruz dedi,,neden dedim,,bakın burda yazıyor dedi,,duvara çerçeveletmişler,,ücretlidir diye,,
    Bende 444 müş.hizm.işimi halletim,,
    TÜK HAK.HEYETİNDEKİLER,,YASAL OLARAK BANKALAR HESAP EKSTRELERİNİ ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesser -- 23 Aralık 2009; 22:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesser

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar dikkat edilmesi gereken bir hususta hakem heyetine davayı kabul ettirebilmeniz. Hakem heyetine bişey diyemem ama iş güzar sekretaryaları işleri fazlalaşmasın diye sizi başlarından savmaya çalışabilirler. yaşadığım bir olayı anlatayım;

tuketici hakem heyetleri kaymakamlıkta ve herkez ya alışveriş yaptıgı yerin bağlı bulunduğu kaymakamlığa yada ikametinin olduğu kaymakamlığa başvurmak zorunda. Daha önce başıma gelen olayda cep telefonunun bir senede 5 sefer arıza yapması ve en son servise verdiğimde tamir için 30 günlük zaman aşımının gerçekleşmesi nedeniyle ikametimin ve satıcı fırmanın bulunduğu bölge kaymakamlığındaki heyete gittiğimde sekretere derdimi anlatıp dava açtıramadım. Aldığım cevap yanlış biliyorsun şöyle olmaz böyle olur falan oldu. Sonrasında dava açsak kabul olmaz olursa heyet toplancak karar verilcek şu bu tebliğat falan 3 ayı bulur dedi. Bende iş yerinin bağlı bulunduğu kaymakamlığa gittim, onlar sorunumu dinleyince tamam haklısın ve mahkemeyi kesin kazanırsın ama bizim dava açmamız için bizim ilçe sınırları içinde ikamet ettiğini belgelemen lazım diyince hemen üzerime olan 1 faturayı adres teyidi için verdim ve 15 günde telefonun fatura bedelini geri aldım.

Ben Eskişehir de yaşamaktayım,,senin karşılaştığın sorunla karşılaşmadım,,
    tük.hak.hey. görevliler ayakta karşıladılar ilgi alaka,, çay,, kahve,, muhabbet çok güzeldi,,
    Zaten gelenlerin yüde 90 nı Kredi kartı ile ilgiliydi,,Onların görevi zaten bu
    tüketicinin problemlerini çözmek

dostum burda güzel bir bilgilendirme yapıyorsun sen şunu dedin ben bunu dedim gibi laf kalabalığına gerek yok. Bende zaten 1 heyeten yaklaşımıyla diğerinin yaklaşımı arasındaki farkı belirttim ki benim gibi yok olmaz 3-4 ay uğraşırsın diyenler olursa onlara inanıp vaz geçmesinler diye. Bir heyetin olmaz 3 ay sürer dediği işi diğer heyet 15 günde halletti. Burda tüm heyetleri kötülemiyorum ama bazı işgüzarlar çıkıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

geçmişe dönük hesap ekstrelerini bankadan istiyorsunuz demisşsiniz ama biz isteyince vereceklerini sanmıyorum tabi deneyeceğim... 10 senede bana 2 bankamdan 120+120 ekstre geldi neredeyse

benim bildiğim mahkemeye başvurmamız ile bankalar istenen belgeleri oraya vermek zorunda kalıyor
    TEŞEKKÜRLER...

Bana ve arkadaşlarıma ,, o konuda hiç bir zorluk çıkarmadılar,,
    en geç 3 gün içinde gönderdiler,,yasal olarak vermek zorundalarmış,,sadece bankamatik kartımda sorun çıkarttılar,,
    yapıkrediye gittim,,vadesi hesap ekstremi istiyorum dedim,,bana demezmi sayfa başına 1 tl ücret alıyoruz dedi,,
    bir hesapladı,,dünya para çıktı,,bende şöyle söyledim,,bana ücretsiz veremediğinize rağmen bir kağıt verin deyince,,
    Aptallaştı kaldı,,onu veremiyoruz dedi,,neden dedim,,bakın burda yazıyor dedi,,duvara çerçeveletmişler,,ücretlidir diye,,
    Bende müş.hizm.işimi halletim,,
    TÜK HAK.HEYETİNDEKİLER,,YASAL OLARAK BANKALAR HESAP EKSTRELERİNİ ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

çok sağol kardeş yarın o zaman babamla basalım yapıkredi ile garantiyi :D ne kadar sürede sonuçlanıyo bu iş

• ykb kredi kartı her sene iptal edin diyorum ediyorlar sorun çıkarmadan..40 tl bir ay ekstre de artı diğer ay düzeltip iade ediyorlar harcama oranım yüksek diye sanırım ama yıllardır ykb işletim ücreti ödüyorum o gerçek tabi..

yıllık işletim ücreti yılda iki kez alıyor ykb..22,5*2 toplam 45 tl..yabancı para hesaplarından da hesap başına 5 dolar kesiyor..yaklaşık 9 yıldır ödüyorum..nerden baksanız 300-350 arası rakam yapar ama verirler mi geri bilmem..

sizi tebrik ederim herkesi cesaretlendirmiş oldunuz..

acaba malum 9 yıllık hesap işlem kağıdı ansiklopedi gibi olur benim..sadece işletim ücreti kesilen ayların çıktısını almam kafi olur mu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

ykb kredi kartı her sene iptal edin diyorum ediyorlar sorun çıkarmadan..40 tl bir ay ekstre de artı diğer ay düzeltip iade ediyorlar harcama oranım yüksek diye sanırım ama yıllardır ykb işletim ücreti ödüyorum o gerçek tabi..

yıllık işletim ücreti yılda iki kez alıyor ykb..22,5*2 toplam 45 tl..yabancı para hesaplarından da hesap başına 5 dolar kesiyor..yaklaşık 9 yıldır ödüyorum..nerden baksanız 300-350 arası rakam yapar ama verirler mi geri bilmem..

acaba malum 9 yıllık hesap işlem kağıdı ansiklopedi gibi olur benim..sadece işletim ücreti kesilen ayların çıktısını almam kafi olur mu sizce

Tabiki olur,,üzerine gidin sonuç alacaksınız,,

• bunlar hep ankaradaki büyüklerimizin suçu.

kendileri için iki dakkada yasa çıkarıyorlar.
  • öle bir şansımız varmı sadece kart ücreti ödediğim yıllardakilerin çıktısını istiyebiliyormuyum bide para isterlerse ekstreler için desek tüketici heyeti bunun kanunen hakkımız olduğunu söylüyo desek zorluk çıkarırlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

ykb kredi kartı her sene iptal edin diyorum ediyorlar sorun çıkarmadan..40 tl bir ay ekstre de artı diğer ay düzeltip iade ediyorlar harcama oranım yüksek diye sanırım ama yıllardır ykb işletim ücreti ödüyorum o gerçek tabi..

ellerindeki işlerin yoğunluğuna göre değişiyor,,benim kredi kartları 2 ay içinde,,ykb bankamatik kartı 3 ayı geçmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

öle bir şansımız varmı sadece kart ücreti ödediğim yıllardakilerin çıktısını istiyebiliyormuyum bide para isterlerse ekstreler için desek tüketici heyeti bunun kanunen hakkımız olduğunu söylüyo desek zorluk çıkarırlarmı ?

ben hepsini istemiştim,,bankayı kıllandırmamıştım,,Sonradan öğrendim Bankalar ücretsiz vermek zorundalarmış..
  • Önceden kart üyelik ücreti alıyorlardı bir de hesap işletim ücreti diye bir nane çıkarmışlar onu almaya başladılar. Bir kaç ay önce Ykb. müşt. hizm. aradım ve itiraz ettim ama iptal etmediler. Bende tük. hak. hey. gitmeyi istiyordum. Kart ekstrelerimi düzenli olarak dosyalıyorum. Sn. gunesser hesap extrelerinizi email olarak mı size gönderdiler yoksa bankaya gidip elden mi aldınız? Tük. hak. hey. ne vereceğimiz dilekçede geçmişe dönük olarak kesilen kart üyelik ve hesap işletim ücretlerinin tamamının geri ödenmesini talep etmemiz (extreleri ekte vermeden) yeterli olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Önceden kart üyelik ücreti alıyorlardı bir de hesap işletim ücreti diye bir nane çıkarmışlar onu almaya başladılar. Bir kaç ay önce Ykb. müşt. hizm. aradım ve itiraz ettim ama iptal etmediler. Bende tük. hak. hey. gitmeyi istiyordum. Kart ekstrelerimi düzenli olarak dosyalıyorum. Sn. gunesser hesap extrelerinizi email olarak mı size gönderdiler yoksa bankaya gidip elden mi aldınız? Tük. hak. hey. ne vereceğimiz dilekçede geçmişe dönük olarak kesilen kart üyelik ve hesap işletim ücretlerinin tamamının geri ödenmesini talep etmemiz (extreleri ekte vermeden) yeterli olmuyor mu?

Email olarak istemiştim,,ekstreleri veriyorsunuz
  • quote:

quote:

öle bir şansımız varmı sadece kart ücreti ödediğim yıllardakilerin çıktısını istiyebiliyormuyum bide para isterlerse ekstreler için desek tüketici heyeti bunun kanunen hakkımız olduğunu söylüyo desek zorluk çıkarırlarmı ?

ben hepsini istemiştim,,bankayı kıllandırmamıştım,,Sonradan öğrendim Bankalar ücretsiz vermek zorundalarmış..

hepsi çok fazla tutabilir baya süredir kullanıyo babam yani sen dedin ya 1 tl sayfa başı para istediler işte öle derlerse kanunen hakkım dersem güvenlikle falan girmesinler sora kapışmayalım orda :D
  • quote:

quote:

quote:

hepsi çok fazla tutabilir baya süredir kullanıyo babam yani sen dedin ya 1 tl sayfa başı para istediler işte öle derlerse kanunen hakkım dersem güvenlikle falan girmesinler sora kapışmayalım orda :D

En temizi email ile istemek

• quote:

quote:

quote:

quote:

En temizi email ile istemek

yani e-mailine yolluyolar sen çıktı alıyosun dğrumu anladım? eğer öyle ise sadece yıllık kart ücretlerinin olduğu sayfalarımı çıkarıp hakem heyetine sundun yoksa tamamını eksiz çıkarıp mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.