Şimdi Ara

Kredi kartına iade hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan dün 1500 tl değerinde ürün almıştım internet üzerinden. Siparişi iptal etmeye karar verdim ekstre tarihim 12 mayıs yani ilk ekstre kesildiğinde ilk taksiti ödemiş oluyorum ama iade 5-10 gün süreceğinden haziran ayında kredi kartıma 2 taksit miktarını birden mi yatıracaklar bir de kartımda taksit miktarı kadar harcamam yok bu tutarlar yatırıldıkça kartım artıya geçecek ilerde aldığım şeyler oldukça bu artıya geçen miktarlar ödemelerimden mi düşecek bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karta para yüklendikçe toplam kart borcun düşecek şimdi buçuklu hesap yapacak kafa yok
    atıyorum her ay 100 tl geri yüklenecek olsa
    kartla 1600 tl harcama yaptın 100 tl yüklense toplam borcun 1500 gibi olacak
    öteki ay 1300 tl harcadın toplam borcun 1200 gibi olacak ....
    kartla hiç para harcamasan gene 100 tl yatacak
    kartla 5 tl harcasan gene 100 tl yatacak .... taksitleri normalde ödemen gerektiği kadar bu iş devam edecek.

her ayın 10 unda hesabından para kesilmesi lazım ya o kesinti gene ekstrede hep olacak
    ama daha sonraki günlerde de karta iadesi gene olacak. atıyorum bu iş hep 6 gün sürse her ayın 16 sında da hesabına o kesilen tutar yatmış olacak

yani sen 500 tl harcadın ekstrede toplam borç 600 gözükür toplam ödeme 100 gözükür ödenecek tutar 500 gözükür

yani al gülüm ver gülüm sonrası kendi harcamanı ödersin.

yani hesabına paranın hangi gün yattığının çok da önemi yok sen ekstrede hesap kesim tarihi ve son ödeme tarihi arasında toplam ödeyeceğin borca bakacaksın o zamana kadar da
    parayı zaten geri yatırmış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 11 Mayıs 2014; 3:16:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.