Şimdi Ara

Kredi kartını nakite çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu aralar nakit olarak çok sıkıştım acil nakit ihtiyacım var. Aklıma gelen tek şey biri adına kredi kartından çekim yapıp o kişiden nakit almak. Bu konuda bana yardımcı olacak olan varsa çok iyi olur. Ben de karşılıksız bırakmayarak örneğin alacağı şey 30 bin ise 27-28 civarı alırım.

• bu durumdakiler kartıyla kuyumcudan gram altın alıp diğer kuyumcuda bozdurup hallediyorlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aa111 -- 21 Ağustos 2024; 22:16:16 >
  • Aa111 A kullanıcısına yanıt

Taksit yapmam lazım. 40-50 çekip kredi kartına taksitle yavaş yavaş ödeme yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herkesermis

Taksit yapmam lazım. 40-50 çekip kredi kartına taksitle yavaş yavaş ödeme yapacağım.

50K nakiti olan kendi kartından taksitli çektirip parayı vadeliye koyar. Taksitleri maaşından öderse 11.5K, vadelideki paradan öderse 6K getiri elde eder.

Eskiden tek tük oluyordu ama artık herkeste kart var ve millet hesap yapmayı öğrendi. Yani zor iş. Ya da cazip oran vermeniz lazım ki o şekilde de size faydası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 22 Ağustos 2024; 7:24:56 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

50 bin liralık ürünü 43-44 civarına verebilirim.

• Herkesermis H kullanıcısına yanıt

3 Taksitle bilezik alınabiliyor internetten diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yemek kartı nakite çevirme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.