Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL’lik kesinti teklifi 2025 yılına ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abd'ye f35 için kaptırdıkları parayı alsınlar. Diyanetin bütçesinden alsınlar. Deprem için toplanılıp peşkeş çekilen paraları alsınlar. Sarayı kapatıp masraflarını bütçeye aktarsınlar. Tabii Yerse..

• Düşünsenize sizin olmayan paradan vergi alınması bir yana, senelik ortalama hesabında 100.000 TL bulunanlar da vergi verecek şeklinde olsaydı ?
    Demek ki ilerleyen zamanlarda vatandaşın varlıkları vergiye karşı tehlikede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 16 Ekim 2024; 0:28:39 >
  • Halk size INANMIYOR. Bi rahat bırakın milletin cebindeki parayı.

5 çeteden ve yandaşlarınıza verdiğiniz afları geri alın. Vergi ödeyecek parayı bulamazlarsa KAYYUM atayın

• Bir gece ansızın gelebilirim diye yorumladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar illa onunuzu kesecez bu girmedi ama bi dahakine sisteme yerleştirecez,bu işide kalıcı vergi hale getirip milletten harac almaya devam edecez diyorlar...

Savunma sanayinin bir ihtiyacı varsa gerkiyorsa tum kaynakları orayı yonlendirirsin ..turkiyedeki devlet kurumlarındaki israf malumken..milletin tepkisini azaltmak yada ikna etmek için bu tur baslıkla acılması durumu değiştirmez ayrıca bu milletti aptal yerine koymaktan baska birsey ,istenilen vergi temeli ve mantıgı yok...kazanılmayan elde edilmeyen olmayan bir durumdan vergi olamaz...son olarak da bu tur yaklasım turk savunma sanayinin ve turk ordusunun itibarını zedeler aciz gosterir...ne yani bu paraları toplamazsa turk ordusuna muhimmat alınmayacak mı?demir kubbeyi inşa etmeyeceklermi??

• halbuki yılbaşında yapacakları vergi,ceza ve harç zamlarına %1 fazladan ekleseler kimsenin ruhu duymaz hemde fazladan gelir etmiş olurlar.

• Bana göre "savunma sanayi desteklenmesi hedefleniyordu" ifadesi yerine "Savunma sanayi desteklenmesi iddia ediliyordu." daha yerinde olurdu. Vatandaştan sövüşlenen haraçların nerelere harcandığının hiçbir garantisi yok.

• Enflasyon zammıyla 2k yapar getirirler tekrar ??

• Milletin derdi cebinden 750? kesilmesi değil, kesilen paranın asla söylendiği şekilde kullanılmayacağını bilmesiydi. Yoksa bu millet devletini zaten ordusunu kendisi kurmuş. Onu savunup güçlendirmek için mi korkacak.

Siz gidip borçlarını 2100 yılına ertelediğiniz o yandaş firmalardan gereğini alın. Millet kendisi siraya girer yardimda bulunmak için. ;)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hiç hayatında TSK ya bağış yapmamış kişiler senin gibi konuşuyor.

• uzun zamandır otomatik limit artırımını kapattım, int. bank. dan limiti manuel kontrol ediyorum, fakat online alışverişlerde limitimin sınırına yaklaştığımda 3D ödeme aşamasında ykb bankası "limiti otomatik artırayım mı ?" diye taciz ediyor,

banka benim limiti manuel kontrol ettiğimi bilmesine rağmen her 3D onayı ödeme ekranında bu soruya cevap vermek zorunda bırakıyor beni.

Ya sabır, ya sabır, ya sabır.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Ekim 2024; 15:22:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.