Şimdi Ara

Kredi notum düşük Önemli!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar ben garanti maaş müşterisiyim 4 yıldır maaşımı bu bankadan alıyorum maaşım 2.500 alıyorum çalıştıgım şirket özel sektör kurumsal bir şirketdir Öncellikle konuya geçmek istiyorum sizi sıkmadan benim daha önceden ( İNG BANK vb DENİZ BANK A ) Borcum vardı vede geçikmeliydi 90 gün geçti sonra ödüyemeyince avukatlık oldum iki tarafıda takipe düştüm avukat dedi hiç bir bankayla çalışmazsın dedi eyvallah dedim 1 bucuk sene oldu sonra avukatlar aradı ve (DENİZ BANK A ) İcralık olarak maaşımdan keserek düzenli ödedim sonra borcum biti (Deniz Bank) Sonra ( İNG BANKA a ) da aynı şekilde oldu takipe düştüm hiç bir bankaya calışamıyorum kendi bankamla bile findeks e baktıgım zaman 0 puanım bile hesaplanamadı yazıyordu 2016 yılında borclarımı kapatım 1 bucuk senede aff geldi yararlanamadım geç ödedigimden dolayı şimdi hiç bir bankaya borcum kalmadı şükür 2016 da dosyam kapanmış 2017 de puanım 1229 oldugu halde kredi veya en düşük limit bile vermiyorlar bankalar hala çalışmıyorlar Ama böyle birşey var blokeli teminat 1100 TL veriyorsun sana 1000 TL kredi kart veriyorlar sonra her ay düzenli ödersen 5 ay sonra puanın yükselir ama bana dedikler şu daha önce bankalar dedi ki biri böyle diyor 1 2 yıl calışamazsın biri de 5 yıl calışamazsın kim kim doğru söyledigini inanamadım Şuan puanım 1229 ne yapabilirim kaç defa başvuru yaptım olumsuz değerlendirelemedi diye mesaj yagıyor ne yapabilirim sizin düşünceleriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum dostlar

• Ben de olsam sana borc para vermem hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin parana ihtiyacım yok çok şükür düzeltim herşeyi param var artık.
  • Maalesef 5 yil olayi dogru.

Gerci su var,Maas bodrosu ile maas aldiginiz bankaya gidip bana kart verin limit onemli degil deyin.

Baslangic icin maas aldiginiz banka beya Enpara kredi karti verirse limit isterse 500 tl olsun duzenli kullanim odeme ile Limiti yukseltirsiniz..

4.5 yil once bende isbank ziraat garanti vardi.

Calistigim yer aniden batti herkes ucretsiz izne gitti patronlar dahil giden gelmedi.

Garanti ile Avukat icralik oldum 4,5 yil gecti kimse vermedi vermez!!!

Sansa bakin Kargocuyum isyerine Denizbank tan biri geldi "kart satis pazarlama yapan genc hos bir bayan..dedi 1.100 puan ve uzeri son 3 yil Avukat icra takip gecikmesi olmayana 3000 tl Denizbank bonus kart cikartabilirim dedi..

1147 puanla basvurdum 5 yil dolmadan aldim.

Bankaya gitsem kesin vermezdi.

Kiz 3 kisiyle telefonda gorustu basvuru 3 gunde sonuclandi ( o tamam dedikten sonra).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.