Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var mi hocam guncel kampanya ? On sayfada bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel çok fazla kampanya kalmadı hocam.

Referanslı kampanyalar var. İlk mesajda referanslı içerik bölümü için link var oradan erişebilirsiniz..

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kurcaliyorum şimdi

• Blockfi çekim işlemi hala gerçekleşmeyen var mı? Kimlik onayını dün anında yapmama rağmen transfer henüz cüzdana ulaşmadı, pending olarak bekliyor.

• JustFroglee kullanıcısına yanıt
    3 güne kadar sürebilir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için, biraz daha bekleyelim bakalım.

hocam cakedefi 5$ ödül dün freezer dan çıktı ama hiçbir yerde gözükmüyor 5 $ balanceste yok freezer da yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamada alt menüden Bake sayfasını açın. Açılan sayfada Staking bölümü olacak. Orada DFI bulup Unstake yapın hocam.

• arkadaşlar merhaba wexo coin aridropuna katılmıştım ve 16Şubat ve 22Şubat tarihlerinde cüzdan geçmişimde toplam 4 sefer +10 wexo girişi görünüyor fakat cüzdan bakiyem tüm paritelerde(USD-EUR-CZK vs.) "0". Sizce bunun sebebi ne olabilir?

• FTqraphic kullanıcısına yanıt

Şuan bir değeri olmadığı için.

• bu whalefin 1 aydır onaylamadı beni :D

• Arkadaşlar Nexo referans hesabına parayı başka Nexo hesabından atsam sorun olur mu?

• OmC43 kullanıcısına yanıt

Sorun olur. Nexo dışından gelmesi gerekiyor.

Hocam BlockFi de kampanya devam ediyor mu

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Ediyor hocam ama ödül eskisi gibi yüksek değil.

• GoldHawkZone kullanıcısına yanıt

Hocam hala anlamamazlıktan geliyorsunuz. Evet ben hatamı kabullendim başlığı değiştirmem gerekiyordu ama bilgilendirme YAPTIM konu içinde. AYRICA FORUMU TAKİP EDENLER SADECE TÜRKİYE VATANDAŞLARINDAN OLUŞMUYOR. FORUMDA DİĞER ÜLKELERDEN BİR SÜRÜ KİŞİ TAKİP EDİYOR. BU CEHALETİNİZLE SİZİ BAŞBAŞA BIRAKIYORUM. Siz KYC yapmış olabilirsiniz TR'ye kapanmadan önce ama daha sonra kapanmasından ben sorumlu değilim. Coinbase gibi insanlar akın akın etrafındaki herkese ip/cihaz dikkat etmeden hesap açtığı için kapandıysa benim burda ne hatam olabilir? Bu tarzda bir sürü kampanya var, şartlarını okusanız zaten anlarsınız her an kampanya şartlarını değiştirme haklarını saklı tutuyorlar. Bu sadece whalefin'e özel değil, tüm borsaların kampanyalarında var olan bir şey. Burda şirket KYC'yi Türklere kapatmış diye boş atıp boş tutmayın, çok çocukça davranıyorsunuz.

Ayrıca, bu yoğunluk nereden geliyor demişsiniz, sırf 5 dolar için kayıt olanlar sizce twitter hesabını hiç takip ediyor mu? Whalefin TR twitlerinin altını kontrol edin fake hesaplarla hep hesabımı onaylayın diyenlerle dolu, ama bunlar takip etmiyor sayfayı. Coinbase bir anda öğren-kazan'ı TR'ye kapattığında nasıl coinbase'i sorumlu tutuyorsanız bu durumda da sorumlu whalefin'dir. Ama asıl sorumlu da aç gözlülük yapan, kampanyayı suistimal eden Türk milletidir.

Sorun ettiğiniz şey KYC bilgileriniz ise, bu forumda veya konuda hiç bulunmamanız gerektiğini biliyorsunuzdur zaten.

Ayrıca aynı hassasiyetinizi aşağıdaki konulara da göstermenizi diliyorum. Daha KYC durdurulduğuna dair bilgi/yorum dahi yok. Amacım kimseyi karalamak değil. Bu olaydan dolayı bizler değil borsa sorumludur.

https://forum.donanimhaber.com/whalefin-10-gun-100-tut-45-kazan--152029567

https://forum.donanimhaber.com/whalefin-100-i-10-gun-tut-30-13-kazan--151950279

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 17 Mart 2022; 11:31:45 >

• Beyler daha önce hiç bu işe girmedim sizce gireyim mi para var mı ödüller sayesinde para kazanıyor musunuz yoksa hiç bulaşmayın mı Bir fikir verin teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scorpill kullanıcısına yanıt
    şuan girmeye değer birsey yok,

verdik onlarca yere bilgileri ama başımıza iş acmasak iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu kimlik bilgilerinizden endişelenmeyi bırakın artık.

1- Vakıfbank'ından yemeksepetine bu ülkede bilgilerinizi kaptırmayan kalmadı zaten her yerde her bilgimiz var.

2- Burdaki işlem önerilen yerler belirli bir geçmişe sahip vs. yerler. Daha abuk subuk onlarca yer var onlara bilginizi kaptırmayın yeter.

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.