Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
654.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah 10 da yaptım. shib usd bitmişti. luna hariç diğerleri 15 dakika da yattı. luna hala luna Processing durumunda. böyle uzun süren var mı?

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah ilk yapanlara BUSD ve SHIB ödülleri yatmamıştı diğerleri 15 dakika içinde yatmıştı, 1 saat önce BUSD ve SHIB ödülleri yattı. Yani ben yaptıktan 7-8 saat sonra. Destek ödül dağıtımının 24 saate kadar sürebileceğini söyledi. Yani ara ara kontrol edin yansıyacaktır ilerleyen saatlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 25 Mart 2022; 18:9:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

Sabah 10 da yaptım aynı şekilde 1 saat önce geldi. Beklemek gerek çok yoğundu etkinlik.

• Teşekkürler. Acaba ödül beklerken biterse, yatmıyor mu diye tereddüt ettim de. 24 saate yatar demişler arkadaşlara da. Yarına kadar bekleyelim bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Beklemedeyim

• Sabah Luna ödülleri gelmeyen arkadaşlar ödüller gelmeye başladı. Binance ödül merkezini kontrol edebilirsiniz.

• @Wadjet Hocam bu huobi candydrop için 100 dolar ortalama hacim için en düşük fee ödeyerek hangi coinden hacim yapayım ? 10 dolardan. 15 kere al-sat yapıyım diyorum yaklaşık kaç dolar fee gider? Huobi yeni üyelik için bir kampanya var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt

Hocam günlük ortalaması $100 olacak, $300 yapmanız gerekiyor. Daha az fee ödenen bir coin bildiğim kadarıyla yok. O yüzden en hacimli tahta olan BTCUSDT çiftinde yapıyorum ben. Makas çok dar olduğu için zarar etmemek adına.

0.2% fee alacak sizden. $300 için yaklaşık $0,6

Yeni üyeliklerde komisyon kartları veriliyor. Komisyonları onlarla karşılayabiliyorsunuz. Ancak artık Magic Miner komisyon kartı ile hacim yaptığınızda hak vermiyor.

• Huobi Candydrop’a yeni bir coin gelmiş FX diye. Bütün doğru cevaplar C şıkkı.

Katılmak için günlük 100 dolar işlem lazım yukarıda dendiği gibi. 110 dolar atın 3 kere herhangi bi coini al sat yapın yeterli.

• tembel hayvan kullanıcısına yanıt

$10 göndererek 30 defa al-sat yaparakta hacim yapılabilir hocam. Herkesin bütçesi el vermeyebilir.

Tam FX için mesaj yazacaktım bende. Teşekkürler.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

ödül ne çıkarsa

• laragofrett kullanıcısına yanıt

38.22 adet FX Token. ~$30 civarı ediyor genelde gelen ödüller.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

ihtimal varmı yoksa çok düşükmü hoca ona göre yapayım bende size daha önce cıktımı hiç

Bana çıktı daha önce ama şans tabii.

Maksimum 100.000 kişi katılabiliyor, 5.000 kişi kazanacak.

İhtimal %5 ama sizin diğerlerinden ne eksiğiniz var hocam. Yapıştırın...

tesekkürler üsenmeden 4 hesaptan yaptım 

• Whalefin 1 ay sonra kyc onayladı. 4$dan baska hicbir sey yok su anda hesapta. İlk mesajdanda kaldirilmis. Ekstra bir odul yok sanirim artik dogru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus49 -- 27 Mart 2022; 12:5:32 >
  • yus49 Y kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşımın da 20 günde onaylandı. benim refimle üye olmuştu. 10 gün 100 dolar stake etti ne ona nede bana 10 dolarlık ödülü vermedi. sanırım Türkiye ye ödül kapandı.

• Aberforth09 kullanıcısına yanıt

All rewards redeemed, stay tuned!

Yazıyor. Sanırım ödül yok şuanda

• Sadece bir günde tükenmiş ödüller şaka gibi ndjxns

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.