Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
653.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Siteye üye olup, TCKN girerek profilimi doğruladım.

2- TRYB al sekmesinden 100 TL'lik BiLira alım talebi oluşturdum, adres olarak FTX Pro'dan ERC-20 cüzdan adresi alıp girdim. Belirttiği şekilde havaleyi yaptım.

3- 5 dakika gibi bir sürede FTX Pro cüzdanıma ulaştı.

4- BiLira sitesine girip TRYB Sat sekmesine girdim bir IBAN ekledim. Daha sonra Solana ağını seçip yatırma adresi aldım ve FTX Pro'dan ücretsiz çekim talebi verdim.

5- 100 TRYB siteye ulaştı ama minimum 250 TL satış yapmaya izin veriyormuş. Tekrar TRYB Sat sekmesindeki SOL cüzdanına TRYB Al sekmesinden 150 TRYB gönderdim.

6- 250 olunca satışa izin verdi, Akbank hesabıma tekrar gönderdi ücreti. 0,76 TL komisyon kesti bu işlem için. 

250 TL limitine takılmamak için FTX Pro’fa TRYB/USD paritesinden satılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kucoin'e trx yatırdık ama gelen giden yok. Değeri de 15 doların altına inmiş.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Ödül 25 tl mi hocam doğru mu anladım?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Evet hocam. 25 TL değerinde olan TRYB stabil token veriyorla.

• Huobi bugünde boş geçmedi şükür saplamaya devam ediyor. Senden 20 dolarımı alacam olum.

Tokatlananlar + lasın yalnız olmadığımı bileyim :)

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 14 Nisan 2022; 17:31:46 >

Hocam emeğini çok takdir ediyorum ama gel mutabık olalım bu şans falan olamaz :) Düpedüz tezgah bu :) Elbette 500 çekilişte bile arka arkaya %20 içerisine girememe ihtimalimiz var fakat hayatın olağan akışı diye de bir şey var. Bunu açıklayamazsın ama girersin yav yani bir kez olsun sana da düşer :) Olağan akışa bile aykırı ise şanstan bahsedemeyiz.

hani demişsin ya açıklayamazsın diye işte ben açıklayayım wadjetin çekiliş cv sinden bende 2 tane var yanş ondan daha fazla etkinliğe 2 şer hesapla katıldım ama sıfır win primelistlerde dahil,huobiyle dahada işim olmaz

• @NEVERDIES

O ekran görüntüsü yarım kaldı. Altlarda çıkan ONSTON vardı 50$ civarı getirisi olmuştu.

@laragofrett

Bu benim ana hesabım. Tek hesap ile işlem yapmıyorum. Bazı hesaplara üst üste çıktığı da oluyor. Huobi'de tek hesap ile çekilişlerden bir şeyler kazanmak biraz zor.

• Arkadaşlar cake defi yatırım adreslerinin çoğu kapalı en düşük fee ile nasıl 50 dolar yatırıp çekebiliriz iki arkadaşı üye yaptım fakat para aktaramıyoruz

• akyureks A kullanıcısına yanıt

Yeni üyelerde LTC, DOGE gibi coinler için yatırma adresi çıkmıyor bakım varmış. KuCoin’den DFI alıp gönderebilirsiniz ama ağı biraz yavaştır bilginiz olsun.

• akyureks A kullanıcısına yanıt

Ben yatırırken dash kullanmıştım

hocam kucoine 10 dolar kampanyası için trx atmıştım üstüne ekleyip çekersem 10 dolar kampanyasını etkiler mi

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Telegram'da yöneticiler yatırılan miktarın tutulması gibi bir zorunluluk olmadığını, tercihe bağlı olduğunu belirtmişlerdi. Üzerine yapacağınız işlemlerin bir etkisi olmaz.

• Coinbase de 7 dolar kazanılıyor maksimum galiba şuan doğru mu? Konuyu yeni takibe başladım da güncel kampanyalar ilk mesajdakiler mi sadece?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kucoin airdropu yatırdı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yok hocam 24 ünde yatıcak diyolardı o

Anladım. Şu anda yatırımı geri çekebiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.