|
Kripto para dünyası yerle bir: Sebep Binance-FTX kavgası
-
-
Ocak falan kararmaz. Spotta kalsınlar, Futures işlem açmasınlar bilmiyorlarsa.
-
Güzel güzel sonu gelir tamamen umarım.
-
Gelir gelir bekle. 10 yıldır bekliyorlar. Al sana grafik. Bak bakalım sonu gelmiş mi?
-
Ftx çekim işlemlerini durdurdu. Sıkıntı orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durdurmak zorundaydı. Likiditeyi korumak için. FTX çok kirli. Alameda ile çok işler çevirdi. Marketin kanseri resmen onlar. CZ de temiz değil ama bunların yanında melek kalır. Hem 17K gösterip, low temizlediler hem de Ftx.com'u aldı. Sam bundan sonra bir halt yapamaz. Haziran ayında, benim özel grupta arkadaşa yazdığım:
Şu da 2 gün önce Credible Crypto'ya attığım tweet. Kabak gibi belliydi olacaklar.
FrancoTechX Ⓥtwitter“@CredibleCrypto I believe it might be even lower”https://twitter.com/TechFranco/status/1589370397354778625?s=20&t=GKQ0kxn6HJQxy3p2RqXBSQve şimdiki hali:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 9 Kasım 2022; 4:20:55 >
-
-
Bu bir oyun, ve ortada var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterdiler. Önce kendileri satın aldılar ki onlara bir zararı olmaz sağ cebinden sol cebine! Sonra şişirdiler şişirdiler. Merkeziyetsiz adil bir sistem dediler. Bizim gibi safları kandırdılar.
Filmi başa sarın. Bir saadet zinciri kuracağız, koyun paranızı fazlasını vereceğiz deseler kaç paranızı verirdiniz? En fazla 1000TL, peki şimdi kaç paranızı aldılar? Arabasını evini satan var!!!!!!
Kurgu muhteşem. Başrollerde şeytanın adamları. Bizde ise kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen ultra zeki arkadaşlar. Bir an önce geçin altına birazını kurtarın. Yoksa elinizde hiçbir şey kalmayacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
google sol ile anlaştı haberi vardı geçen :) fudmuymuş ?
-
Bir çok kişi umut ve para bağlamış bu işe. Sonunu gelmesinin istemenizin sebebi nedir acaba? Böyle yazarak insanların neden tepkisini çekiyorsunuz? Bırakın insanlar uğraşsın. Ne zararı var size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Olan gariban yatırımcıya oldu" demeyecektin, olan sazanlara oldu diyecektin...
-
Grafikler yalan söylemez. Resimde işaret edildiği gibi size kocaman bir kazık attıklarını görmemek için aptal olmak lazım.
-
Sorarlarsa merkeziyetsiz finans ya da finansal özgürlük dersiniz.
Yatırımcıların %80'i kaybederken %20'si para kazanıyor bu işlerde.
-
2500 dolar kadar bir para ile kripto piyasasına girdim. Para 6-7 ay önce eridi düşüşten sonra. Sabırla bekliyorum. Değerini bulursa eğer satıp çıkacağım, bulmazsa da üzerine bir bardak soğuk su içeceğim. Ama bundan sonra da isterse milyon dolar seviyesine çıksın bir daha tövbe dönüp bakmam. Borsa varken gereksiz yere macera aradım.
Spekülasyonlardan ve piyasalardan etkilenmez diye girdim de bu kadar kırılgan ve hassas olacağını hiç tahmin etmemiştim. Kafama köpekler işesin.
-
Çünkü bu işlemler için harcanan donanım ve enerjinin haddi hesabı yok. Token tarzı piyasaya arz edilen hazır şeyler olsaydı birşey demezdim.
Bunların sonu gelmezse geleceğindeki sonu hızlandırmış olursun illaki bir son gelecek. Dünyada gereksiz yere tüketilen kaynakların acısını dünya çıkaracak illaki. Su için savaşa girmeyi görmek sana nasip olursa bu dediğimi hatırlarsın umarım.
o zaman önce bankalara tepki göstemelisiniz çünkü dünyadaki en büyük enerji tüketim kaynağı neredeyse bankalar ancak teknoloji olarak bakılırsa crypto sistemi olması gereken noktaya geldiğinde bankalarında tükettiği enerji miktarını çok daha alt seviyeye indirecektir ancak günümüzde sadece madencilik olarak baktığımız için ana geliştirme amaçlarını unutuyoruz
-
2 sene sonra unutmazsınız umarım bu yazdığınızı.
-
17200 destek. Kırarsa 14 binlere kadar yolu var. Ama unutmayalım, sert düşen sert çıkar. Hele ki Cz,dediği gibi orayı alırsa orada bir günde x3 prim olabilir.
-
Gün gelir birileri de binace'ın token'ı bnb'yi patlatır elbet ey Cz. XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gelir gelir bekle. 10 yıldır bekliyorlar. Al sana grafik. Bak bakalım sonu gelmiş mi? |
Güzel güzel sonu gelir tamamen umarım.
|
Bu bir oyun, ve ortada var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterdiler. Önce kendileri satın aldılar ki onlara bir zararı olmaz sağ cebinden sol cebine! Sonra şişirdiler şişirdiler. Merkeziyetsiz adil bir sistem dediler. Bizim gibi safları kandırdılar.
Filmi başa sarın. Bir saadet zinciri kuracağız, koyun paranızı fazlasını vereceğiz deseler kaç paranızı verirdiniz? En fazla 1000TL, peki şimdi kaç paranızı aldılar? Arabasını evini satan var!!!!!! Kurgu muhteşem. Başrollerde şeytanın adamları. Bizde ise kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen ultra zeki arkadaşlar. Bir an önce geçin altına birazını kurtarın. Yoksa elinizde hiçbir şey kalmayacak |
Benzer içerikler
- instagram keşfet sıfırlama
- bina yıkım kararı sorgulama
- facebook dondurma
- instagram ana sayfa
- twitter ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X