Şimdi Ara

Kripto Para Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz gibi bu telegramdaki projeler notcoin ile başladı bende son 2 hafta kala yaparak yaklaşık 350 dolar degerinde bir notcoin aldım ve Binancede listelendikten sonra yaklaşık 3x yaptı ve kazancım 1000 dolar seviyelerine çıktı.

Bu altdaki projede Haziran / Temmuz gibi borsalarda listelenmesini bekliyoruz.Yapımcıları arasında riot games var.

Kripto Para Fırsatları

💠PİXEL VERSE💠

Airdrop Pixelverse Pixelverse, Trust Wallet, Safepal, Pixelmon gibi birçok ortağın yer aldığı yeni bir tıklama oyunudur. Geliştirme ekibinde Binance ve Riot Games yer alıyor.

Ödül Tokenı $PIXFI , her 8 saatte bir talep ederek ve oyun oynayarak token kazanın.

🫧Kaydolun ve bir karakter seçin

🫧Her 8 saatte bir giriş yapın ve oyun oynayın

🫧Görevler bölümünü inceleyin ve görevleri tamamlayın

🫧Oyun yeni ve dövüş modu da yeni. Kazanırsanız ödüller alırsınız. Kaybederseniz puan kaybedersiniz. Tıklamak için iyi bir fare satın alın.

🫧Telegram  BOT :

Kripto Para Fırsatları

• Kripto Para Fırsatları

#Binance destekli olan $BLUM projesinin yaptığı airdrop'a da katılmanızı öneririm. 

💵Günde 3 kez farming butonuna basıp bırakıyorsunuz kesinlikle yapın maliyet sıfır.

💸Telegramın direk desteğini alan $NOT coinden 375$ Airdrop aldım. Şimdi $BLUM'dan daha iyi bir performans bekliyorum.

Bağlantıya tıkla ve farm butonuna bas kazanmaya başla👇

🔗

https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_NFqHUAttEr

• Kripto Para Fırsatları
    Kripto Para Fırsatlarıtelegram
    Airdrop Etkileşim 🇹🇷
    https://t.me/airdroptakipci

Telegramda yaptıgımız. Güncel airdroplar takip edebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.