|
Bildirim
En tepedeki milyonerler zaten kripto paraları yapanların kendisi. Telegram'ın CEO'sunun da aslen o yüzden gözaltına alındığını düşünüyorum. Telegram'a kripto cüzdan getirerek airdrop furyasıyla Telegram'ın değerini kat kat artırdı. Fransa da kesin bu zenginlikten pay almak istemiştir. |
Ben ise savaş bölgelerinden ham video verebilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yemen, Filistin, Ukrayna ; buralardan hep manipüle edemedikleri bilgiler kendi kamuoyuna ulaşıyor. E bunun yarını da var. Kendi ülkelerinde karışıklık olsa yine hükmedemedikleri bir mecra olacak Ya da Afrikada tekme yedikleri bir ülkeye füzelerle "democracy" ihraç edeceklerse. Onun önünü almaya çalışıyor da olabilirler Adam zaten kendi istediği hariç kimseye de bilgi sağlamıyor, öyle de bir huyu var :) Fransa da mayın eşekliğini pek seven bir ülkedir. Yine kimin taşeronluğunu yapıyordur kim bilir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 28 Ağustos 2024; 8:32:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha önce kaç tane milyarder vardı ki? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |