Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.381
Cevap
240
Favori
134.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yatırımınız varsa çok iyiymiş bu hocam. Twitter varsa takip edelim sizi. KRİPTO PARALAR [ANA KONU] 

Bir de niye tüm coinler Gate.io'da anormal bir yükseliş gösteriyor. Binance'da x2 görsek kafi diyoruz Gate.io'ya bakıyorsun x6, x8 abi bu ne? KRİPTO PARALAR [ANA KONU] 

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Twitter yok hocam , fenomen olmak iddiasında değilim KRİPTO PARALAR [ANA KONU] Hala tutuyorum. Hedeflerim devam ediyor. KRİPTO PARALAR [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTC bir terslik yapmazsa Ferrum ( FRM ) 'yi de takibe almanızı tavsiye ederim. Projeyi isteyen inceleyebilir. Büyük bir borsada henüz listelenmedi. KuCoin üzerinden takibe alabilir ilgilenenler. Ve en önemli kriter ; marjini yok henüz.

Hikmet Gate.io 'da değil. Evet Gate çok güzel bir borsa fakat olay Binance'in en seçmece coin ve tokenlara yer vermesi. Misal Jasmy , ileride Binance ve Coinbase gibi büyük borsalarda yer alacak gibi görünüyor. Japonlar scam veya shit coin yapmamış bu projede ancak oralara listeleme gelince fiyat zaten doymuş olacak. Shiba da aynı durumdaydı. Gate veya denginden alanlar iyi kazandı. Ben Binance'de girip amiyane tabirle kurtulana kadar toplaya toplaya bir hal oldum. Daha belirli bir seviyede kendini kanıtlamayan token ve coinlerde kazanç fırsatı büyük olduğu gibi kaybetme riski de büyük. Gate olsun KuCoin olsun MexC olsun bu imkanı tanıyor. Dikkatli olmakta fayda var. Sonuçta Çin menşeili borsalar. Fişi çekerlerse herşey karanlık ekran da olabilir. Binance ve Coinbase bu konuda daha güvenilir doğal olarak.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Binance ile devam ediyorum şu an güvenli olması nedeniyle. Şu an tüm para SXP'de, orta vade bıraktım bakalım, ya stop olacağız ya da gideceğiz.

Aynı ortalamaya sahibiz hocam. Ben de yeni gördüm aslında. Fenomenlerden görmedim. Teknik analiz izlerken gözüm takıldı dedim buna gireyim proje güzel gibi. Projeden haber bekliyoruz artık.

SXP yükselirdi bu zamana kadar da arz yükseltmeleri nedeniyle takıldık böyle. Token yakacaklarini belirtip arz arttirinca buralarda kaldı. Teknik analiz kısmında tam destek üstündeyiz. Bir stop patlatma hareketi gelebilir. Orada eldekilerden olmadan devam edersek ve BTC abuk sabuk dramatik bir şekilde $30k - $40k aralığına cekilmezse bir kaç haftaya $5 üzeri yolculuğumuz başlar diye düşünüyorum.

Hadi hayırlısı bakalım, şimdiden heyecanladım be hocam. KRİPTO PARALAR [ANA KONU] 

• binance vadeli işlemler de işlem yapmak için en az kaç dolar istiyor? vadeli işlemlerin süresi var mı mesela 3x long açtım bu kaç gün kaç hafta kaç ay durabilir böyle sınırı var mı? son olarak komisyon oranlarında spottan bir farkı var mı? teşekkürler.

• coinbase den binance tr ye xlm transfer yaptım yanlışlıkla doge coin adresi yazmışım, binance tr den iade ettirdim bir hafta içinde iade olacak denildi,

iade olunca otomatik coinbase hesabıma düşecek mi bu coinler
    başına böyle bir durum gelen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiba %140 verdi temiz

Not: Hala yükseliyor bu nasıl bir köpek

• Shibaya 1 sene önce girdim 1200'den 8 BİN TL olarak dün 80 bin olarak çektim :D abi nasıl coin hala şokdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Ekim 2021; 18:53:38 >
  • Binance kullanıyorum ama yeni çıkan altcoinler bize gelesiye kadar yükselmiş oluyor. Her coin için de bir borsaya üye olup kimlik vermek de hoşuma gitmiyor. Kripto para olarak yatırıp kripto para olarak çekmek istesem kimlik onayı hepsi ister mi? Öneriniz nedir?

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Yapacak birşey yok. Bu camiadaysak , bu oyunda varsak bu riski hepimiz almış durumdayız. Gate - KuCoin şu anda kimliksiz çekime devam ediyor belirli limitlerle. Bir süre sonra onlar da Binance gibi isteyecektir .

• Binance’da eskiden sorunsuzca para gelen kendi adıma olan hesabıma şimdi para çekme talebi yapıyorum ancak işlemde olarak saatlerce kalıyor öyle. Mecbur iptal et demek durumunda kalıyorum.

Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 30 Ekim 2021; 12:0:43 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hangi borsa bu dediğiniz hocam?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Binance hocam. Yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 30 Ekim 2021; 11:59:56 >

Haklısınız hocam

• 2 tane MSİ 3070 Ti Supreme aldım bakalım deneyeceğim

Hocam benim sorun şu binanceden gate.io ya para aktarıcam. Binancede kyc önceden doğrulanmıştı.Gate de kyc doğrulanmadı henüz, istenen belgeleri yükledim yaklaşık 1 gün oldu. Kyc doğrulanmadan aktardığım para gider mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.