|
Bildirim
tabi bu durum yüzünden Türkiyede bişeylere zam gelir kesin :S
|
Türkiyede biseylerin zamlanmasi icin avrupada birinin osurması yeterli zaten...
|
NİŞ'in Türkçe Sözlükteki anlamlarını bakıyorum ve yazıdaki "iki niş metalin" ifadesini anlamaya çalışıyorum. Bir türlü anlayamadım :)
1. Duvar içinde bırakılan oyuk, göz, hücre 2. Duvarlarda açılan raf gözleri 3. Duvar içinde bırakılan oyuk bölüm 4. Mimarlıkta duvar içinde bırakılan oyuk bölüm 5. Ekolojide, bir canlının varlığını sürdürebildiği yaşama ortamının en küçük birimi 6. Çoğunun üstü kemerli duvar hücresi 7. Diken |
Niş,, sözlükteki anlam dışında " nadir bulunan ,kendine has seveni ve kitlesi olan" anlamiyla kullanılır genelde. Buradada bahsedilen metaller nadir ve bunları işleyecek olanlara hitap ediyor gibi anlamla kullanılmış 👍
|
Sanayideki ustalara gün doğdu. "Bunun metali Çin'den geliyor" diye ayaküstü üterler bi güzel.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 4 Temmuz 2023; 17:47:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 4 Temmuz 2023; 19:12:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bize yansıması olmaz umarım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Temmuz 2023; 12:15:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 5 Temmuz 2023; 13:5:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galyum en çok çin, güney afrika, amerika ve rusya'da çıkarılıyordu. artık amerika kendi reservlerini tüketecek ... amerikan muhripleri üzülüyordur |
|
Bakalım buna bağlı bizde nelere zam gelecek yine ithalatçı veya paralel ithalat yapan şirketler acımadan ürünlere zam çakarlar şimdi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Temmuz 2023; 2:5:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |