Şimdi Ara

KRİZDE YAPILACAK EN GÜZEL İŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
42.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Gıda sektörüne gireceksin şu anda.

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

millet boğazına veriyor paso. güzel bir yere güzel bir mekan aç ismi güzel olsun mekanın rengide güzel olsun fast food + nargile + sıcak-soğuk içecek satılan bir cafe...

adanadayım bu tür kafelerin hepsi full çekiyo nargile alıcaksın 80-90 ytl e adam gelio en fazla 1 saat kullanıyo fiyat 8 ile 12 ytl arası deisio yani çok kaarlı bir iş + hep full çekiyo böle cafeler yaz kış tatil falan dinlemio

quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Haciz memurluğu

Gıda sektöründe para var şu an, ben bunu bilir bunu söylerim. İnsanlar aç kalacak değil ya, elbet bir şeyler yemek zorundalar :P Açacaksın güzel bir odunda çılgın dönerci, kapacaksın parayı.

Benim tezimi doğrulayan yorumlarda bulunmuş arkadaşlar. Onlarda aynı şekilde düşünüyolar.

Şu anda yapılabilcek en iyi iş gıda sektöründe.

1. Doğru yerde
    2. Doğru ürünlerle
    3. Doğru pazarlama şekli ile

Böle bir yer açarsan para kazanırsın. Ülkemizde ne zaman ekonomik kriz olsa içki satışlarıda artıyor .

Lokonta açarsan mutlaka içkili bir bölümüde olmalı. Ancak çok fazla dini inaçları fazla insanların olduğu yerde açarsan kısa sürede batarsın çünkü o zaman fazla müşteri olmaz.Birde laf atıp duran tiplerle uğraşıp dudursun ondan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Ocak 2009; 18:27:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Gıda sektörüne gireceksin şu anda.

ver para
  • cd ci ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Benim tezimi doğrulayan yorumlarda bulunmuş arkadaşlar. Onlarda aynı şekilde düşünüyolar.

Şu anda yapılabilcek en iyi iş gıda sektöründe.

1. Doğru yerde
    2. Doğru ürünlerle
    3. Doğru pazarlama şekli ile

Böle bir yer açarsan para kazanırsın. Ülkemizde ne zaman ekonomik kriz olsa içki satışlarıda artıyor .

Lokonta açarsan mutlaka içkili bir bölümüde olmalı. Ancak çok fazla dini inaçları fazla insanların olduğu yerde açarsan kısa sürede batarsın çünkü o zaman fazla müşteri olmaz.Birde laf atıp duran tiplerle uğraşıp dudursun ondan sonra.

Millet para yok diyip alkole vuruyo kendini.

• Acil paraya ihtiyacın yoksa emlakta para var;ama kısa vadede sana kar getirmez.Şimdi alıp iki sene kadar sonra satabilirsin.Yalnız makul bir iş planı vb için Amerika'daki krizin sebeplerini araştır.Mesele iki tane bankanın batması değil
  • Ev alacaksın.Kriz konut sektörünü cok vurdu.100 milyarlık daireye 65 milyar ver sana hemen verirler.Uzun vadede cok iyi para kazandırır.
  • En güzeli gıda ve mülke yatırım. Keşke param olsa da ev alsam ucuza

• cd var cd var cd var...

• konut satın al kesinlikle.
    böylesi fiyatlar bir daha karşına çıkmaz...
  • sen sen ol lokanta restorant felan acma..
    bzm milletimiz yemek yapmasini bilir herkes az cok bi kac yemek yapar adam krizde restoranta gidip yemek mi yicek 10-20 ytl'ye?

eger icki fln satcaksan kuruyemis fln satan bi bufe ac yazin kapinin onunde dondurma da satarsin
  • -Emlak işi için dün aldığım haberler doğrultusunda 6. ay gibi tam dip yapacakmış kısaca emlak yatırımı
    yapmak için şuan uygun zaman olmadığını düşünüyorum.
    -İçki işini hem anlamam hem sevme
    Benim bir arkadaşım varhatta hayatımdaki en iyi arkadaşım ismi lazım değil 1 yüksek okul 2 üniversite bitirdi, babası esnaftı şimdi kendisi de aynı işi yapıyor askere gitmeden önce bir bankada 750-1000 lira maaşa 8-10 ay çalıştı o arada çalışırken babasının esnaflık dalı ile ilgili bir internet sitesi kurduk (kendiside o işin ustası sayılır)
    Siteyi beraber hazırladık çok da sıradan bir site ustalık gerektiren hemen hemen hiç bir şey yok
    Gitti site çökerten hacker diye tabir edilen adamlara kendi işi ile ilgili olan bütün siteleri hack ettirdi ve hala ön sıralara
    Gitti yine o site çökerten adamlara nasıl yaptı bilmiyorum ama googla kendisini kaydettirdi ama nasıl kaydettirdi bilmiyorum ve şuan googlda arama yapın ilk sırada mutlaka kendisi çıkıyor.
    Örneğin : pendikte marangoz yazın ilk sırada o veya yeni bosnada marangoz şilede marangoz , beykozda marangoz, eminönde marangoz, sarıyerde marangoz mutlaka ilk sırada onun sitesi çıkıyor.
    İstanbulu bilenler bilir pendik bir ucudur yeni bosna bir ucudur gitmeye kalksanız yarım gününüzü almasada 3-4 sattinizi mutlaka alır.
    Bir babasının dükkanı var ve birde kendisinin ikiside istanbulun aynı yakasında, Peki nasıl oluyorda istanbulun yakasından diğer bir yakasına gidebiliyor? tabiki gidemiyor
    Peki işi nasıl yapıyor? Bu arkadaşım üşenmedi istanbulun bütün ilçelerini ve semtlerini gezdi ve oralardaki kendisi ile aynı işi yapan kişileri buldu durumu anlattı ama kendisine işin nasıl geldiğini kimseye anlatmadı.
    Sadece dediki işe gönderirim gönderdiğim işin 3/1ini alırım hesap numaram bu herkese ayrı hesap tutacağım ay sonu geldiğinde hesabıma hesapladığım mevlayı yatıracaksın tamam dediler.
    Şimdi diyeceksiniz ki peki adam yaptığı işin miktarını düşük tutarsa ne olur. Yaptığı işin miktarını düşük tutma gibi bir şansı yok pazarlığı telefonda yapılıyor. Yani oraya örneğin marangozu gönderirken fiyatı telefonda anlaşıyorlar ve o muhitteki anlaşmalı esnafı oraya gönderirken şu kadar para alacaksın diye gönderiyor.
    Şu soru da aklınıza gelebilir. Nasıl oluyorda anadolu yakasındaki veya avrupa yakasındaki bir kişi karşı tarafın numarası olan bir numrayı arayıp bir esnafı çağırıyor!!! Çözüm şu kendi oturduğu yakanın telefonları zaten kendi dükkanını arıyor. Diğer yakadakiler için de şöyle bir çözüm buldu diğer yakadaki bir akrabasının evine telefon aldı ve o evde o telefona kimse dokunmuyor gizli kuytu bir yerde duruyor sesi dahi kapalı ancak o numarayı arayanlar aslında yönlendirilmiş bir telefonu aradıkları için kendi yakasında birileri ile konuşuyorum zannediyor.
    ve yaklaşık 1,5 yılda istanbulun merkezi bir yerinde bir ev, kendine ve babasına yeni bir araba aldı.
    ne diyeyim Allah yolunu açık etsin

Marangoz örneği veridim ama arkadaşım marangoz değil bu sadece bir örnektir

Benim aslında kafamda olan iş gıda yiyecek ama bir tabak et soteye 8 lira verilecek bir yer değil tabldot usulü çalışmak malum dükkan kiraları istanbulda malum iyi bir yerde benim düşündüğüm gibi bir organizasyonu hazırlamak için gereken dükkana 10-15 bin lira vermek gerekir ama ben dükkan değil de bir daire kiralayıp yakın yerlere servis veya daire içinde en fazla 10 kişilik bir yer düşünüyorum.

Örneğin kadıköyün merkezinde kiralar benim ihtiyacım olan kadar bir yerin kirası 25-40 bin lira arasında değişiyor ama bir yan sokak ve bir binanın 2. katında bu yer en fazla 600-750 lira ama yeri doğru seçmek lazım. Bir de etrafımdan edindiğim duyduğum tecrübelere göre insanlar dürüm kebap döner yemekten bezmişler ben işi daha çok sulu yemek tarzı düşünüyorum hem tabi ayrıca dürüm vs olabilir ama esas olarak sulu yemekleri referans alacağım.

Alternatif bir şeyler söylemek bir şeyler daha eklemek şöyle yapılsa daha iyi olur diyen varsa dinlemeye her zaman hazırım. Teşekkürler

• ...
  • Kirzdeki en iyi iş, " BEYAZ " işidir.
  • şırdan sat kardeş manyak para var tanesi 2,5 tl
  • kriz faturası üretimi yapabilirsin
  • berber acmak bir makas bi jilet isini gorur vallah :)
  • adam krizden kurtulma yolunu bulsa, gelip burda söylermi hiç ? kimse düşünmeden önce bir tek kendisi yapar.. köşeyi de döner
  • Bu krizde , işsizlikte Kahvehane açacaksın arkadaş millet can sıkıntısından ne yapcağını bilmeden kahvehaneye gidiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 15 Ocak 2009; 12:40:22 >
  • Paran varsa bu fiyatlarda Antalya Lara gibi sosyetik zengin yerlerde ev alınmalı.
    Ayrıca insanlar her ne kadar para harcamayı kessede boğazdan hiç geri kalmıyorlar,lokantalar gayet iyi işliyor.Giyimi falan kesebilirsin ama yemeği kesemezsin
  • bizim işyerinin bulunduğu yerde zemin katta bir dükkan var takip diyorum. ilk sahibi bıraktı dükkanı bilgisayar parçaları vs satan bir yer açıldı 4-5 ay sonra kapandı daha sonra kuruyemiş tekel ürünleri de satan market gibi biryer açıldı bunun ömrü daha kısa sürdü şimdi dönerci çalıştırıyor dükkan kalabalık özellikle öğle saatleri ben de satın alıyorum sanırım dönerci en iyi iş yapan oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.