Şimdi Ara

KRK ROKIT 5 ve Soundblaster ZxR hışırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir monster clarity hd one kullanıyorum masa üstü bilgisayarda lakin stüdyo referans monitör sesini denemek için bugün rokit aldım. Kurdum falan derken enteresan bir sorun var sürekli bir cızırtı hışırtı hem müzik çalarken hemde herşey kapalıyken.

Bu sorun neden olabilir kablo ile alakalı olabilir mi ?

Kablo olarak kırmızı RCA beyaz RCA iki girişi ayrı olan bir kablo kullanmaktayım. Bu referans sistemi nasıl bağlamak lazım ? Eğer bozuk olsa ikiside aynı sorunu yapmaz diye düşünüyorum.

Teşekkürler cevaplarınız için.

• mümkünse başka bir ses kaynağına cdplayer dvplayer medyaplayer vs en kötüsü olmadı çevirici ile telefonuna bağla dene problem bilisayarından mı ses kartından mı işletim sisteminde ses kartı driveri ile alakalı bir sıkıntı mı var onu anla arkadaşım.bunu eledikten sonra kablo ve monitore bakarsınhoparlorun aktif olduğu için trafosunda falan problem olma ihtimali olabilir.yeni cihazsa bunun olma ihtimali düşük ama herşey olabilir.elektirik tesissatındanda kaynaklanıyor olabilir.benim aklıma gelen bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

mümkünse başka bir ses kaynağına cdplayer dvplayer medyaplayer vs en kötüsü olmadı çevirici ile telefonuna bağla dene problem bilisayarından mı ses kartından mı işletim sisteminde ses kartı driveri ile alakalı bir sıkıntı mı var onu anla arkadaşım.bunu eledikten sonra kablo ve monitore bakarsınhoparlorun aktif olduğu için trafosunda falan problem olma ihtimali olabilir.yeni cihazsa bunun olma ihtimali düşük ama herşey olabilir.elektirik tesissatındanda kaynaklanıyor olabilir.benim aklıma gelen bunlar.

Balanslı kablo kullanın falan yazmışlar internette şimdi balanssız XLR RCA kablo aldım ses cızırtısı azaldı.

Yarın farklı bir kablo ile deneyeceğim galiba kablo kaynaklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.