Şimdi Ara

kron tx 150 kullanıcıları içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
34.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen Kron'un kadro işçiliğini beğenmiyorum. Kaynak hataları çok fazla, sonrasında da gördüğüm örneklerde satış sonrasında bu malın arkasında durulmuyor.

Belirttiğiniz bütçeyle çok fazla alternatifiniz de yok işin açıkçası, ben biraz ikinci el bakardım imkan varsa.
  • gurkans G kullanıcısına yanıt
    imkan 300 tl birikim var taksitle almam lazim kurlardan dolayi cok firladi dogru 800 tl civarina pek alternatif yok ama secim yapmam lazim

sehiricinde kullanmak icin ne alayim bu bütçeye? bianchi speed1000,salcano city explorer gordum bunlar nasil?

alinti yapmadginiz icin bildirim gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 30 Ağustos 2017; 14:57:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano'da city fun 70 var en azından güncel bir furş yatağınız olur yarın maşa değiştirirseniz sorun yaşamazsınız.
    İmkanları biraz daha zorlarsanız aşağıdakiler de düşünülebilir.

CARRARO SPORTIVE 321

BIANCHI TOURING 821
    hocam bana ön amörtisörlü bir şey lazım dedğiniz modellerden sadece bianchi 821 de var başka bir şeyler önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

hocam bana ön amörtisörlü bir şey lazım dedğiniz modellerden sadece bianchi 821 de var başka bir şeyler önerir misiniz?

Doğru dzgün çalışan giriş seviyesi yaylı bir maşanın Tr fiyatı 750 Tl ki o bile oldukça ağır. ( rockshox xc30) Havalı bir maşanın fiyatı 1000 -1250 tllerden başlıyor şimdi ben size ne öneriyim:) Gözünüze kestirdiğinizi alın, bir süre boş yere o ağırlığı taşıyıp sabit maşa önerisi için yine yazacaksınız buraya nasılsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    napayım hocam yav dolar olmuş 3.5 euro 4.10 bisiklet fiyatları fırlamış gitmiş :) bir ay daha bekleyip biraz bütçeyi arttırıp touring 821 ya da dediğiniz carrora almayı düşünüyorum sabitlenebilir maşa varmış onda ah yav keşke eski kurlar olsa da içime yatan modeli alabilsem de 2 yıl once 700 tl olan 821 şimdi 1000 bin tl olmuş napayım

ön amortisörsüz bisiklete bindim birkaç kere çukur,hafif bozukluklarda cok rahatsız ediyor ondan dolayı amortisör konusunda kararsızım simdiki bisikletim 18 kg hem ön hem arka amörtisörlü giriş seviyesi mtb tamam agır ama yol hafif bozuldugu zaman rahatça gidebiliyorum kaldırımdan yola zıplayabiliyorum,ön freni gönül rahatlıgı ile kullanabiliyorum

city fun 60 modeli nasıl hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 31 Ağustos 2017; 0:15:34 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    :) evet bunlar ne yazık ki acı gerçekler. Ben size durumu aktardım , siz maşayı amortisörlü istiyorsanız ısrarla tabi ki tercih sizin. Ama bahsettiğiniz nedenleri de ekleyerek 200 € lık bir bisiklet üzerinde gelen maşa 3 kuruşluk konfora karşılık size ağırlık ve 5-6 ay sonunda yağ sızması , sertleşip çalışmama ya da boşluk yapma gibi envai çeşit sorunla geri dönecek. Alın memnun kalmazsanız ileride sabit msiays geçersiniz. Biraz masraf olur sadece.

sabit maşalı ne alabilirim hocam? haklısınız 2 saattir dolaşıyorum benim o paraya alabileceğim bisikletten pek hayır gelmeyecek sabit maşa bana ekstra bakım maliyet felan çıkartır mı? dayanıklılık konusunda sorun yaşar mıyım?

salcano nun city sport,city explorer,city fun bir sürü ıvır zıvır modeli ve her modelde parçaların değişik değişik isimleri var baya kafam karıstı bana en fazla 900 tl lik sabit maşalı salcano ve diğer markalardan bisikletler önerir misiniz?
  • Tx150 2017 28" 18 kadro 24 vites hidrolik fren ve amortisörlü maşa olanını bugün bayiden 1100 tl'ye aldım.

Alırken bayide 1 tane de xc150 mtb vardı 26" 20 kadro, çok gitgel yaşadım hatta 1 gün bekleyip tx olanını aldım.

İyi ki şehir bisikleti almışım çünkü daha önce denediğim mtb'ye göre aynı rampalarda zorlanmadan çıkabiliyorum. Hafiflik ve lastik avantajı var. Akıyor resmen. Sarsma yok pek. Kilitli taşlarda çok hafif ama mtb almadığım için gerçekten memnunum.

746 tl ye carraro sportive 321 aldım hocam hepsiburada dan teşekkürler
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
    raslantı eseri indirime girdi hocam salcano city fun 70 fiyatına sportive 321 sahibi oldum bakalım yarın kargo ile gelecek baya sabırsızca bekliyorum
    sağolun hocam bugün bisikletime kavuştum baya mutluyum birkaç sorum var size.servisteki adam zincirleri yağlamadı hatta sordum neden diye sadece motorin ile yağla dedi diğer yağlar vitesi mahveder dedi ben de fabrikadan çıktığı gibi yağsız kullandım bugün ne yapmam lazım?
    3*6 viteste tık tık ses geliyor neden sizce olabilir?
  • quote:

sağolun hocam bugün bisikletime kavuştum baya mutluyum birkaç sorum var size.servisteki adam zincirleri yağlamadı hatta sordum neden diye sadece motorin ile yağla dedi diğer yağlar vitesi mahveder dedi ben de fabrikadan çıktığı gibi yağsız kullandım bugün ne yapmam lazım?
    3*6 viteste tık tık ses geliyor neden sizce olabilir?

1. Çok biliyormuş. Ben yıllardır finish line ın kırmızısını kullanıyorum tavsiye ederim. Birer damla bakla bağlantılarına damlatacaksınız.
    2. ses ön kafesten mi geliyor yoksa arka aktarıcı mı tekliyor. Öndeyse demek ki sağa doğru açıldıkça kafese sürtüyor, ön aktarıcıdaki high vidasını biraz gevşeteceksiniz. arkadan geliyorsa vites teli ya çok gergin ya da gevşektir. 6 da 7 ye geçemiyorsa gevşeteceksiniz. 6 dayken 7 ye geçmeye çalışıyorsa da teli biraz gereceksiniz ön vites kolundaki vidadan. Ya da alt modellerde aktarıcıda da gerginliği ayarlayacak vida olur, oradan da yapılabilir.

şimdi yağ işini ne yapayım hocam? bisikletçilerin sürdüğü klasik yağlardan mı sürdüreyim? ya da evden bir şeyler mi sürsem? yağsız dolaşmak da sağlıklı değil bence
    aktarıcı sesini tek tek vites atarak denicem sıkmak gevşetmeden hiç anlamıyorum sanırım gider servise gösteririm
  • quote:

şimdi yağ işini ne yapayım hocam? bisikletçilerin sürdüğü klasik yağlardan mı sürdüreyim? ya da evden bir şeyler mi sürsem? yağsız dolaşmak da sağlıklı değil bence
    aktarıcı sesini tek tek vites atarak denicem sıkmak gevşetmeden hiç anlamıyorum sanırım gider servise gösteririm

Yazdım önerimi. Finishline kırmızı şişe.
    hocam kasktan anlıyor musunuz? bana pm den yardım eder misiniz? bi tane aldım ancak birkaç sorunum var

iyiki tavsiyelerinizi dinleyip bu bisikleti almışım yorulmadan nefes nefese kalmadan çok rahat gidiyorum dandik zoom maşadan kurtuldum bir daha da maşalı bisiklete binmem artık.Ama bazen sabit maşa ile anlaşamıyoruz yamalı yollarda çok sarsıyor ama kadı kızının bile kusuru vardır takmadım pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 28 Eylül 2017; 19:43:11 >
  • hocam bisikleti kullanırken elim gidoda iken bileklerim bükülüyor nasıl bir ayar yapmam lazım?

vites için gittim servise kablolar biraz uzasın 2 gün sonra gel ayarlayalım dediler.2*5 viteste ön 3 lü dişlide tıkıtr tıkır 3*7 de bir sürtme sesi geliyor arka takımdan.Sizce zarar verir mi? servisteki adam ile bozuşmak istemiyorum ama sabrımı zorluyor garanti söz konusu olmasa uğramak bile istemiyorum aslında
  • quote:

hocam bisikleti kullanırken elim gidoda iken bileklerim bükülüyor nasıl bir ayar yapmam lazım?

vites için gittim servise kablolar biraz uzasın 2 gün sonra gel ayarlayalım dediler.2*5 viteste ön 3 lü dişlide tıkıtr tıkır 3*7 de bir sürtme sesi geliyor arka takımdan.Sizce zarar verir mi? servisteki adam ile bozuşmak istemiyorum ama sabrımı zorluyor garanti söz konusu olmasa uğramak bile istemiyorum aslında

Doğru söylüyor, kablo başlarındaki boşluk tamamen ezilere kapandıktan ve vites telinin ilk esnemesi tamamlandıktan sonra daha iyi bir ayar yapılabilir.

Vites ayarı için internetten dokümanlara bakın, zor birşey değil kendiniz de yaparsınız.

Kolunuzu uzatın gidonu tutup kolunuz doğrultusunda parmaklarınızı uzatın. Fren kollarının açısı parmaklarınız ile aynı olmalı. Böyle yaparsanız bileğiniz bükülmez.

• Merhabalar. Hafta sonu gezinmek için bisiklet almaya karar verdim. Bisiklet marka ve modellere bilgi olarak biraz uzağım. İnternetten araştırdığım kadarıyla kron marka bisikletler f/p olarak iyi görünüyor. Bazı olumsuz yorumları göze almazsak tabi. Tx150 model ve xc150 arasında kaldım. XC dağ bisikleti diye biliyorum. Ben genelde şehirde gezecek birisiyim ve çok nadir de olsa araziye girerim. Sizce hangisini almalıyım ? Şehir içinde rahatlık olarak hangisi daha iyidir. Boyum 1.72 hangi ebatta jant tercih etmeliyim ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.