Şimdi Ara

Kron Xc250 ve Marathon Dış Lastik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: villaturk

Merhaba,

Elimde kron xc 250 bisiklet var,bu lastiği almayi dusunuyorum,sizce bi sorun cikarmadan uyarmi?

http://www.evanscycles.com/products/schwalbe/marathon-plus-tour-26-smartguard-wired-tourer-tyre-reflex-ec046124

dostum bana ozel mesaj atmıssın okudum ama özel mesaj atamadım sistemde sorun var galiba burdan yazayım . Ben lastık almadan once iyice arastırdım maxxis felan iyi dediler alacaktım fakat 2.el guzel bir schwalbe green guard gordum onları aldım fıyatıda normaldi . Green guarddan memnunum ama yurtdısından alma ımkanın varsa marathon plus al . Kafanda acaba patlarmı bılmem ne olur mu derdi olmaz . Green guardda guzel lastık daha patlatmadım ama yurtdısından alma ımkanım olsa marathon plus alırdım . Maxxisi satan yer ile gorusmustum alacagım maxxis modelınde marathon plus gıbı oyle cıddı bır koruyucu tabaka yok demıstı o nedenle vazgecmıstım maxxisden . Sonuc olarak şöyle diyim alacaksan yurtdısından marathon plus al . Yurtıcınde fıyatlar cok pahalı .

Bide şöyle bıse var benım lastık 1.75" . konfor cok azalıyor her cukuru hıssedıyorsun :D eger hızlı olsun dıyorsan 1.5" al . biraz konfor biraz hız olsun dersen 2.0" genıslıgınde lastık al .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.