2850 gördükte 3 göremedim daha şi chitinleri çıkarda sana bi maliceli vuram hakkı andi defsiz olmamu ?
Yok KSC arşivine 3k damageyle girmeyeyim
1 hafta tatil için ara verdim Pre alıp tekrar Ardreame gelicem .. Değişiklikler planladım olursa burdan paylaşıcam.. Herkese iyi oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
1 hafta tatil için ara verdim Pre alıp tekrar Ardreame gelicem .. Değişiklikler planladım olursa burdan paylaşıcam.. Herkese iyi oyunlar
1 hafta sonra göruşuruz kardeşim Çok güzel charın var yavaş yavaş geliyorum bende aynı düzeye :)
Hijode
quote:
Orijinalden alıntı: PreQue*
quote:
1 hafta sonra göruşuruz kardeşim Çok güzel charın var yavaş yavaş geliyorum bende aynı düzeye :)
Hijode
la adamın tatili bitti yarın pre çekip geliyor sende 1 hafta sonra görüşürüz diyorsun ne adamsın adaş
Ne bilim la yazdım öle ayıb olmasın diye
Hakkı Abi'm harbi iyi char yapmışsın amacına ulaştın. Bana bi priest bulcaktık itemli ardream noldu?
kac para harcadin bu oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
kac para harcadin bu oyuna
Para verdim ama yaklaşık olarak para verdiğimden fazlasını aldım ticaret ile arkadaşlarında yardımlarıyla tabiki ... Hiç vermemiş gibi bi durumda olabilirim şu anda Premiumlar haricinde
istesem verebilceğim çok miktar var ama başka şeylerde lazım artarsa oyuna veririm
chara ne kadar istiyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: [Y]ARİM
Satmayı düşünmedim ama 1200-1300 TL eder diye düşünüyorum..
quote:
quote:
bence o fiyata satabiliyorsan sat. Nede olsa bir oyun. Soyulursun falan zarara girersin. Online oyun istiyorsan mw2,bfc2 falan oyna bence ko ya bu kadar para verilmez. Oynuyorum bende ama vakit gecsin diye hf bulan arkadaslarim oluyor arada
para vermedi zaten. hakkı kendine yetecek kadar ticaret yapıp itemini diziyor charını saymassak itemleri çok rahat bin lira ediyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
quote:
quote:
bence o fiyata satabiliyorsan sat. Nede olsa bir oyun. Soyulursun falan zarara girersin. Online oyun istiyorsan mw2,bfc2 falan oyna bence ko ya bu kadar para verilmez. Oynuyorum bende ama vakit gecsin diye hf bulan arkadaslarim oluyor arada
ben Kxp varken PK atmıoduk yine oynuyordum moradondada eğleniyorum bu oyunda 2,5 yıl aradan sonra geldim tekrar zaten.. Clanımda arkadaşlarım oldu uzun süre beraberiz sohbet arkadaşlık hepsi güzel.. Benim için bi eğlence bu oyun .. Dışarı çıkmadığımda dersim olmadığın takıldığım bi oyun eğlenceye parada verilir ..
Dışarı çıktığımda 50 lira harcayıp geliyorum Eğlenmek için arkadaşlarla vakit geçirmek için bu da aynı işlevi görüyor Para versemde kendimi kötü hissetmem yani sorun yok
Ama arkadaşlarında yardımıyla moradonda bişiler yapıyoruz elden geldiğince
iyi günler güzel char görüşürüz.
Nickinin anlamı buymuş demek.
quote:
Orijinalden alıntı: Scréam
Nickinin anlamı buymuş demek.
Evet kısaltması 3 yıl önce olympia ardreamde kullanmaya başlamıştım bu nicki o zaman kısaltmayı koymuştum foruma