Şimdi Ara

Kronos'tan sonra yeni server ne zaman gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı bilen duyan gören? 2010 yeni serverı ne zaman gelecek?

• Bu konu hakkında açıklama henüz yok.Ama PvP server gelecekmiş Ağustos'ta tek haber bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 28 Temmuz 2010; 1:06:02 >
  • tamam sağol
  • Gelmesin artık server , eski serverlar perili köşke döndü.
  • kimse eski serverden yeniye geçin diye zorlamıyor ki geçmesinler bizene
  • aslında hakikaten sağlam ve baya büyük dc siz lagsız tek server açsalar yani etkinliklerin felan farklı olduğu o kadar insan doluşurdu bu server işi cıvıttı dc yiyen sw değişiyor
  • nedense bu server değiştirenler genelde hep ezilenler oluyor bir umutla yeni server bekler açılınca oraya gecer ama ne yazıkki oradada ezilmeye devam eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni serverın tadı hiç birseyde yoktur, ancak user sayısı sınırlı 2010 da yeni server açılacağını sanmıyorum açılırsa 2011 yazına doğru belki. gerçi kosp ortadan kalktı ve bu yüzden oyunu bırakmış eski user tabanını kazanmak için yeni server açılabilir yeni gelen premiumlarda yeni servera yönelik gibi exp ve disc. fazla exp yada ucuz repair ve npc ye pahalı item satma hangi eski serverda rağbet görür ki

• quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

nedense bu server değiştirenler genelde hep ezilenler oluyor bir umutla yeni server bekler açılınca oraya gecer ama ne yazıkki oradada ezilmeye devam eder

Genelde hep ezilenler olduğunu nereden çıkarttın? Çoğu clan üst serverlardan kronos'a clan olarak geçiş yaptı ve şu anda ilk 10 daki clanların çoğu eski serverdan clanca kronos'a geçmiş olanlar. Konuya gelicek olursak bu aralar bir server geliceğini pek sanmıyorum belki büyük bir patch atarlarsa aynı chaos patch gibi onunla birlikte getirirler yeni server'ı...
  • güncel
  • ben de gelmesini istiyorum fakat geleceğini pek zannetmiyorum bu aralar. Hatta hiç bir zaman geleceğini zannetmiyorum. Oyuncu sayıları çok düşük serverlardaki
  • eski serverları birleştirme gibi birşey söz konusu olamazmı acaba :D:D

ama heralde onlarda düşünüyorlardır olmuyo ki yapmıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eqemen16

eski serverları birleştirme gibi birşey söz konusu olamazmı acaba :D:D

Mümkündür, ama yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: Eqemen16

eski serverları birleştirme gibi birşey söz konusu olamazmı acaba :D:D

Mümkündür, ama yapmazlar

Bana kalırsa oyuncu sayısını dengelemek için k.o.nun yeni oyuncuları kendisinin servera yönlendirmesi gerekiyor.yeni serverdan ziyade.

• Eğer şu 1 ay içerisinde server gelir ise 2008 temmuz'unda bıraktığım oyuna tekrar başlayacağım. ama görüyorum ki bu topic geçen sene haziranda açılmış, yani 1 yıldır server gelecek muhabbetleri dönüyor. sanırım gelmeyecek, bilmiyorum bakmadım gerçi kol official foruma fakat gelmeyecek gibi.
  • Server'lar Birleştirilip Birleşen 2 Server'ın Np leri 0'lansa İtemlere Bi Ayar Verilse Süper Olur Ama k2 Herzaman ki Yapdıgı Gibi uğrasmak istemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.