Şimdi Ara

Krowaz'da Black Key Nerden Çıkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Krowaz'da Black Gate lerden geçmek için gerekli olan Black Key ler nerden çıkıyor bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

İçerde bulunan Boro,Treant ve Minatour ları kestik ancak içlerinden hep Blue Key ve Red Key düşüyor.

Black Key bulamadık.

Yardım için şimdiden teşekkürler.

• Koskoca Forumda bu soruya cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar ? :)
  • knight of betreyallerden cıkar..diğerlerinde de cıkar..Ortada dolanan kutulardanda cıkar
  • en basit olarak girişteki borolardan zor da olsa düşebiliyor..

başlangıçtaki yuwarlanan kayaları ...(dik yamaçtan aşşa doğru yuwarlaannalar girişte) geçtikten sonra alew püskürten tuzakların aralarında giant golamler war biz partyce bunlardan bolca black key çıkardık...daha başka bişeyden çıkıyorsa şahsen denemedim bilemiyorum..

ama giant golemlerden bolca çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

en basit olarak girişteki borolardan zor da olsa düşebiliyor..

başlangıçtaki yuwarlanan kayaları ...(dik yamaçtan aşşa doğru yuwarlaannalar girişte) geçtikten sonra alew püskürten tuzakların aralarında giant golamler war biz partyce bunlardan bolca black key çıkardık...daha başka bişeyden çıkıyorsa şahsen denemedim bilemiyorum..

ama giant golemlerden bolca çıkıyor..

Golemleri denemedim bu akşam denicem , teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

knight of betreyallerden cıkar..diğerlerinde de cıkar..Ortada dolanan kutulardanda cıkar

Kurduğun cümle çok anlaşılır olmadı dostum :) Daha açık yazarsan çok memnun olurum.
  • bu arada black key çıkardığında direk black gate açıp içeri dalma tavsiye etmem arkasından ne çıkcağı belli olmuyor..ve gate yi açtığında açık kalmıyor
    bir süre sonra geri kapanıyor ve açmak için tekrar anahtara gerksinimin olacak...yani içerde sağlam bişe warsa kaçmak için bolca anhtar alıp git..

başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

bu arada black key çıkardığında direk black gate açıp içeri dalma tavsiye etmem arkasından ne çıkcağı belli olmuyor..ve gate yi açtığında açık kalmıyor
    bir süre sonra geri kapanıyor ve açmak için tekrar anahtara gerksinimin olacak...yani içerde sağlam bişe warsa kaçmak için bolca anhtar alıp git..

başarılar

Tamam çok teşekkür ederim. Warrior characterim için Dragon set parçaları biriktirmek istiyorum bolca , ancak anladıgım kadarıyla pek kolay kesilmiyor sanırım. Bayağı zahmetli olacaga benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.