Bildirim
Krowaz'da Black Key Nerden Çıkar ?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Koskoca Forumda bu soruya cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar ? :) -
knight of betreyallerden cıkar..diğerlerinde de cıkar..Ortada dolanan kutulardanda cıkar -
en basit olarak girişteki borolardan zor da olsa düşebiliyor..
başlangıçtaki yuwarlanan kayaları ...(dik yamaçtan aşşa doğru yuwarlaannalar girişte) geçtikten sonra alew püskürten tuzakların aralarında giant golamler war biz partyce bunlardan bolca black key çıkardık...daha başka bişeyden çıkıyorsa şahsen denemedim bilemiyorum..
ama giant golemlerden bolca çıkıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Menthalion
en basit olarak girişteki borolardan zor da olsa düşebiliyor..
başlangıçtaki yuwarlanan kayaları ...(dik yamaçtan aşşa doğru yuwarlaannalar girişte) geçtikten sonra alew püskürten tuzakların aralarında giant golamler war biz partyce bunlardan bolca black key çıkardık...daha başka bişeyden çıkıyorsa şahsen denemedim bilemiyorum..
ama giant golemlerden bolca çıkıyor..
Golemleri denemedim bu akşam denicem , teşekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji
knight of betreyallerden cıkar..diğerlerinde de cıkar..Ortada dolanan kutulardanda cıkar
Kurduğun cümle çok anlaşılır olmadı dostum :) Daha açık yazarsan çok memnun olurum. -
bu arada black key çıkardığında direk black gate açıp içeri dalma tavsiye etmem arkasından ne çıkcağı belli olmuyor..ve gate yi açtığında açık kalmıyor
bir süre sonra geri kapanıyor ve açmak için tekrar anahtara gerksinimin olacak...yani içerde sağlam bişe warsa kaçmak için bolca anhtar alıp git..
başarılar -
quote:
Orjinalden alıntı: Menthalion
bu arada black key çıkardığında direk black gate açıp içeri dalma tavsiye etmem arkasından ne çıkcağı belli olmuyor..ve gate yi açtığında açık kalmıyor
bir süre sonra geri kapanıyor ve açmak için tekrar anahtara gerksinimin olacak...yani içerde sağlam bişe warsa kaçmak için bolca anhtar alıp git..
başarılar
Tamam çok teşekkür ederim. Warrior characterim için Dragon set parçaları biriktirmek istiyorum bolca , ancak anladıgım kadarıyla pek kolay kesilmiyor sanırım. Bayağı zahmetli olacaga benziyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X