Şimdi Ara

KRUPS,DELONGHİ.. HANGİ KAHVE MAKİNESİ ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kahve makinesi arasında kaldım krups ve delonghi ec200 ikisinide 2.el alıcam 2 gün içinde ikisininde fiyatı 350tl sizce hangisini almalıyım espresso tiryakisiyim makinem bozuldu attım bu iki makine arasında kaldım krups 2007 yapımı sanırım delonghi ise daha yeni bi makine ama krups isminden dolayı bana daha mantıklı gibi geldi sizin görüşlerinize acilen ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 24 Ağustos 2013; 22:17:18 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 3 Temmuz 2013; 3:41:52 >
  • arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu ?
  • ustad burdan yardim alamazzsin,alakali topic zaten var.
    moderator benzeri oldugundan burayi muhtemelen kilitler.
    zaten yeni konu acarken bu duruma deginiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 2 Temmuz 2013; 17:09:35 >
  • ustelik bu makinelerle seni espressoya yonelten lezzettlere ulasamazzsin.
    butceyi coook yukseltmen gerek.
  • ben bu iki cihaz arasında kalan biri görmedim öyle bi konuyada rastlamadım krups u aldım şimdilik işimi görüyo cimbalinin ev tipi kahve makinesini m21 junior almayı pilanlıyorum kışa doğru şuana kadar 3 makine kullandım sanırım en mantıklısı cimbali olucak standart delonghi olsun seaco vs hepsinin espressosu aynı gibi hiç bi fark yok kısaca 350tl ye aldım aldığım kişi sıfır olarak 4 sene evel 1200tl ye almış fakat dediğim gibi illy nin toz espressosunu kullanıyorum her makineden aynı kahve tadını alıyorum bi fark yok taze çekilmiş kahve ile cimbali nin damakta bıraktığı tat çok çok farklı şimdilik gene bu makineyle idare edicem bi kaç ay kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 24 Ağustos 2013; 22:16:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.