Şimdi Ara

Kruse yanlış mevkide oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kruse bremende forvet oynamiş , gerçekten yetenekli bir oyuncu fakat biz 10 numara hatta 8 numaraya yakın oynatmaya çalişiyoruz geçen Başakşehir maçında açıkcası vasat performans gösterdi

bu adamdan tam verim almak için bence en doğru tercih çift forvet oynamaliyiz , en kötü kanatta oynasin daha iyi performans gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 26 Ağustos 2019; 1:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam. Ben söyliyim hemen. Kruz kendi mevkisini bilmiyor, hoca mevkisini bilmiyor. Geri gelip top falan almaya çalışıyor bu iş böyle yürümez.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    valla ben arfa boştayken bu adami 10 numara diye niye aldiysak ilk başta forvet transferi sanmıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Ben arfa bizi uçururdu. Yeni aleks olurdu.
  • Herkes futbol ulêması olmuş anasını satayım. Yanlış mevkideymiş miş. He çift forvet oynarız bekle sen. Kanat demiş bir de aman yarabbi... Blok listem şişiyor gittikçe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

valla ben arfa boştayken bu adami 10 numara diye niye aldiysak ilk başta forvet transferi sanmıştık
    Ben arfayı ben de beğeniyorum da her yıl stabil 10 gol 10 asist yapan adamla ben arfayı karşılaştıramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

On numara olarak oynatmıyor Fenerbahçe forvet arkası olarak oynatıyor ki bu adamın doğru mevkisi orası. Ayrıca olurda Vedat'a bir şey olursa santrafor oynayabilicek oyuncu. Daha lig yeni başladı sabretmeniz lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beklediğimin çok üzerinde bir oyun ve onun dışında çok farklı bir oyun stiliyle oynuyor. orta saha oynayan bir santrafor gibi. emre'yle beraber geçen seneki oyunu değiştiren iki oyuncudan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

beklediğimin çok üzerinde bir oyun ve onun dışında çok farklı bir oyun stiliyle oynuyor. orta saha oynayan bir santrafor gibi. emre'yle beraber geçen seneki oyunu değiştiren iki oyuncudan birisi.
    Kruse OF oyuncusu merkez santraforumsu ofansif orta alanla forvet kırması bir oyuncu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.