Şimdi Ara

Krynn Kasa Yönetimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz sürpriz bir kupon yaptım, kasa stake'leri haricinde 10TL oynadım.

Lukakku gol atar
    Ajax Kazanır
    Inter Kazanır

Oranı 14.5
    10 TL
  • BJK maçına gol var oynadım canlıdan, oran 1.90 20TL
  • İlginç bir gün oldu, bir değerlendirme yapacağım. Öncelikle BJK maçına gol var ve BJK sarı kartları 1.5 üst, Villereal-Sevilla 1.5 gol üst , Inter-Wolfburg 1.5 gol üst seçimleri kazandı.

Lukakku gol atar
    Ajax Kazanır
    Inter Kazanır

şu kupon Inter'den yattı 10 liraya 145 lira alacaktım :/ İlk kuponum da malum BJK'dan yattı.

Gün sonunda kasa 190TL, genel toplamda 10 lira zarar var. Kaç gündür kasa sıçrama yapacak ama hep bir iki maçın ters gitmesi yüzünden aynı kasa değerlerinde cebelleşip duruyorum. En azından kasa sistemi sayesinde batmıyorum diyebilirim. Bakalım önümüzdeki günler neler olacak.

Edit: yanlış hesaplamışım kasa yine 200 anasını satayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krynn66 -- 20 Mart 2015; 0:04:43 >
  • Riverplate 2.5over
    Nacional 1.5over

Oran2
    20TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün geceki kupon tek gol kurbanı oldu, kasa 180'e düştü. Bugün iki gündür düşündüğüm kuponları erkenden alıyorum ve sanırım bu konudaki en güvendiğim kuponlar olacak.

Federer Kazanır
    Nadal Kazanır
    Galatasaray Kazanır

Oran: 4.8
    G3: 30 TL
    Federer ve Nadal'ın kaybetmersi büyük sürpriz olur. Galatasaray'ı ise hem 2.46 gibi harika oranı yüzünden aldım hem de eğer şampiyonluk istiyorsak geçen maçki rezillikten sonra bunu almamız lazım.

İkinci kupon ise

Yine Federer, Nadal ve + Djkovic kombinesi 2.5 oranı var G2 25 TL bastım.
  • Federer - Nadal ikilisini aldım. GSye güvenemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

Federer - Nadal ikilisini aldım. GSye güvenemedim :)

Bol şans hocam, Federer'in kaybetmesi mümkün değil de Nadal bir yamuk yapmazsa bu kuponlar tutar :)
  • FC Oss kaybetmez
    Dijon kazanır

Oran: 2 G2: 25 TL

Kasa 100 TL - Bekleyen kuponlar toplamı 80 TL
  • Raonic'i tebrik ediyor, Nadal'ı da özellikle 2. setteki maçı alma puanlarını elleriyle verdiği için saygıyla selamlıyorum :) Tenis kuponları kasa için çok önemliydi ama -100 TL zararda olsam bile kasayı sonlandırma kararı aldım kalan 100TL'yi yarınki GS maçına 2.4 orandan girmeyi düşünüyorum; tutmazsa biraz ara veririm :) Genel olarak çok kolay kasayı iki katına çıkarabilecekken gerçekten şanssız sonuçlar aldığımı düşünüyorum, belki sonra devam ederim kasa olayına.
  • Bol şans
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.