Şimdi Ara

KS siz Bir Deruyu Yapmak Çok Eğlenceli Ama Kötü Yanlarıda Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ben areste lvl 62 Shadow Wain :::Kronos:::: um Bildiğim En Güzel Ks siz Deru CZ de oluyor Çok Yaptım hatta 60 Dan beri hep czde yim troll deru apos vs. Ama Bir Gün Priestle Solo Deru Dönerken Başıma Gelenleri Bilseniz Bi El Morad(İsmini Sölemicem) Geldi Ve Dalmaya Başladı Sinirimden SS alcaktım Alamadım Ve En Sonundada Press-OK RE-SPAWN göründü alt a bir baktım lost 7m xp Tabi El Morada Başladım Küfre Ama Görmez Ki.. Ve Giden xp ile kaldım Sonra a3 e atladım town a attı beni allahtan 30 taş rezz geldi de kaldırdı yoksa oyunu bırakcaktım
    ALLAH
    KİMSENİN
    BAŞINA
    GÖSTERMESİN

• 7 m xp için oyunu bırakanı ilk defa görüom
  • aMiN
  • Bugün mü oldu? Yazık kimsenin başına vermesin ALLAH gerçekten yabidaha cz de exp kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cypher01

Bugün mü oldu? Yazık kimsenin başına vermesin ALLAH gerçekten yabidaha cz de exp kasma

hızlı lvl kasmak istiyorsan cz de kasacaksın. başka yuolu yok.

tek başına deru , apos , golem kesersin kasarsın arkanda bi 1920 healer/holy ile. hem exp hem np.

dün gece bende cz de exp kaybettim
    bowlda boss keserken, areste.

samma çıktı tam, biz samma ile uğraşırken , adam geldi arkadan vurmaya başladı, bi tarftaan samam vuruyor, tabi yattım olan exp e oldu.

dün gece iyi sayılırdı ama ben + bi warrior arkadaş ve healer arkadaş 3 kişi o kadr kiş arasından, samma , bakira, lopus,lycon,shoula,bandit kestik, gel görki o kadar bosstan sadece 1 iron bow çıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.