Şimdi Ara

KsaYol Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar benim sorunum mesela bir dosyayı Ctrl c yapıp kopyaldım yapıstır diyince kısayol yapıstırıyor bunu nasıl düzeltiriz

• diyelimki "ads"adında klasörümüz olsun ctrl+c sonra ctrl+v yapınca klasör adı şu şekildemi oluyor "ads-kopya" bu arada aynı sorun faredede geçerlimi ve 3. ekran klavyesi yardımıyla dene sonuççları burada bizimle paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhandoganaykarsli

diyelimki "ads"adında klasörümüz olsun ctrl+c sonra ctrl+v yapınca klasör adı şu şekildemi oluyor "ads-kopya" bu arada aynı sorun faredede geçerlimi ve 3. ekran klavyesi yardımıyla dene sonuççları burada bizimle paylaş

kardes ctrl c ctrl v yapıpda kopyalıyınca ads kopya die oluyor fareyle yapınca ama normal kopyalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: llKuZey

quote:

Orijinalden alıntı: korhandoganaykarsli

diyelimki "ads"adında klasörümüz olsun ctrl+c sonra ctrl+v yapınca klasör adı şu şekildemi oluyor "ads-kopya" bu arada aynı sorun faredede geçerlimi ve 3. ekran klavyesi yardımıyla dene sonuççları burada bizimle paylaş

kardes ctrl c ctrl v yapıpda kopyalıyınca ads kopya die oluyor fareyle yapınca ama normal kopyalıyor

ozaman şu şekildedir bak ben sorununu anladım sen yanlış bişeyler yapıyorsun
    büyük ihtimal kopyaladığın dosyadan aynı 1 tane kaha var yani ads masa üstünde vardır klasör olarak sen onu kopyalayıp yine masa üstüne yapıştırıyorsun bu durumda 2 tane aynı adla klasör olamayacağından ads-kopya adında 1klasör oluşturur pc'n istersen sorun devam ediyorsa resim ekle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.